Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - west_1984

Pages: [1] 2 3 ... 54
1
Изтрити теми / Re: "Дискусия" 18+
« on: 21.02.2017, 05:36:24 »
Вместо да се упражнявате в махленски език, не можете ли да си намерите една кръчма в Бургас и да се разберете като зрели хора, а не като подрастващи батки!
Махленски език си позволявам да ползвам само спрямо простаците и лекетата, помислили се за недосегаеми!


Нямам намерение да се занимавам с тролове като теб и да си губя времето за глупости. А щом си бивш модератор и отношението ти спрямо другите е такова, не смятам за удачно да продължаваш да имаш такива права.
Понеже ТИ или някой от бившите колеги са ми изтрили мнението, ще го напиша отново на по-културен език, че си ходил под масата прав, когато аз съм започнал да се занимавам с транспорт. Понеже твърдиш, че не те познавам, и че те обиждам, та по това, което съм видял от ТЕБ, може да се каже, че съм достатъчно наясно какво представляваш и колко ти е капацитета горе. Декември 2015-та, ТИ си позволи да даваш мнение, кой потребител от Бургаски раздел трябва да се върне, след като въпросният беше гонен за кражба на снимки и беше с над 30 профила, щото на ТЕБ ти бил важен за софийската тема със снимки. ТИ, който с нищо не си допринесъл за раздела БУРГАС и не познаваш потребителите. Сега да кажа и това, че 2 дни след като го върнахте, същият този потребител си позволи да отправя заплахи спрямо мен (от телефона на братовчед си), за което беше викан в ОДП-Бургас. Господин админа не сметна за необходимо да се предприемат действия! Нека всички да видят за какво иде реч, нека всички да видят чии права защитаваш, няма да отварям дума за държанието ти през въпросната 2015-та. Отделно-почти всяка седмица идват рапортите и идиотщините ти спрямо потребители от София за насаждане на "расова омраза". Или си болен в главата, с розови очила, или си от малцинствата, или си от неолиберастката помия, няма да се учудя да си член на БХК и ЛГБТ! Пак казвам на колегите админи и глобални- вижте си хората на които сте дали права, щото с такива нагли и отвратителни лапета и лекета, нямащи уважение към никой и нищо, тоз форум няма да го бъде. В момента съм с +50%, очаквам и още, дори да ми блокирате профила, но трябва да се замислите накъде водите GTSOFIA. Нямам повече намерение да пиша тук (както последните близо 12 месеца), последното, което правя е да изместя офф-топика от "Автобусен транспорт" към "История на маршрутната мрежа", за което не виждам наказани, а уж тук правилата някога важяха за всички. Бъдете живи и здрави всички и успех с форума, "колеги"!


2
Изтрити теми / Re: "Дискусия" 18+
« on: 21.02.2017, 04:32:52 »
=

3
Изтрити теми / "Дискусия" 18+
« on: 20.02.2017, 00:49:35 »
В качеството си на бивш модератор (2008-2016) и създател на разделите в тема Бургас искам да попитам в качеството си на какъв модератор Empеror ми трие мнение в тема Бургас, отправям въпрос той с какви права е? Като глобален модерартор ли се изживява, то е видно че е с права са такъв??? Бургаската тема си има действащ модератор, който си изпълнява задълженията. И да отворя дума за това, че въпросният потребител, изживяващ се като началник слага в Бургаските раздели мнения, които не са по съответните теми.

4
http://busphoto.ru/city/1215
В този сайт има база данни на досиетата на автобусите в Бургас.
Ако има грешки или несъответсвия ще съм благодарен да ги споделите :)
И който иска е добре дошъл да качва снимки :)
В качеството си на бивш модератор (2008-2016) и на един от хората разработили през годините този раздел, не само, че не позволявам, а и ЗАБРАНЯВАМ използване на мои снимки, както и снимки, които аз съм договорил за използване във въпросния форум!

Искам да попитам и господин админа, заедно с глобалните модове, какво правят последните мнения, започнати от Emperor в тема "Автобусен транспорт- обща тема", при условие, че става дума за стария състав, т.е. за "История на маршрутната мрежа"??? Някога този форум имаше правила, някога преди...


@emperor: Не съм много запознат с вашите раздели. Постнах в темата, която сметнах за удачно. Щом не е за там, можеше по-спокойно да помолиш да се премести.

west_1984 (бивш модератор, човекът, който създаде разделите в тая тема изминалите 9 години): Emperor, или там каквъвто ти е никнеймът, вече си запознат кое и къде се пише, аз на никой нямам намерение да се моля за нищо, нещо бъркаш ролите момче, пак казвам ти си НИКОЙ в раздел Бургас! Това, че някои хора са ти дали права не те прави Господ- Бог! Със здраве! :D :D :D

6
Едит от 31.03: в 16:20 на "Трапезица" с Pirgos_12A видяхме онази Сетра на "МБус" със сините ленти, която е сред резервите по линията за Айтос, да дърпа Тедома 8400, който в същото време бълваше бял пушек.
Странна работа- как така 8400 го теглят и как двигателят му е запален?
Малко инфо за ТЕДОМ-ите на М-Бус: 3800 допреди да влезе за ремонт в ДАП-а миналата година е горял много масло, а след ремонта откато излезе си е ОК. 8400 след отваряне на двигателя в сервиза на М-Бус е започнал да гори много масло.

7
Quote
Две линии ще бъдат изпълнявани от маломестни автобуси в Бургас

Две линии ще бъдат изпълнявани от маломестни автобуси. Това съобщи инж. Петко Драгнев, директор на общинския превозвач „Бургасбус”, цитиран от „Фокус“. По неговите думи, предстои разглеждането на новата транспортна схема на сесия на Общинския съвет през април.

„След въвеждането на електронното таксуване ще влезе в сила”, обясни инж. Драгнев като допълни, че по предварителни разчети новата транспортна схема трябва да стане факт в края на май, началото на юни месец. На мястото на трасето, по което в момента минава линия 211 в к-с „Меден рудник”, ще минава едната линия на тролеите, за да може този район на комплекса да бъде подсигурен с транспорт. „Една маршрутка е предвидена в самия комплекс, заедно с горната част към вр. Шилото, за да може да прави вътрешна връзка с тролеите и бързата автобусна линия. Друга маршрутка има предвидена в Централна градска част от Автогара „Запад”, покрай Механотехникума, бул. „Демокрация”, Автогара „Юг” за да направи връзка с бързата автобусна линия и през бул. „Иван Вазов” и ул. „Гладстон” да се върне на Автогара „Запад” като прави обиколките на 15 мин.”, обясни директорът на общинския превозвач. Тези две линии ще бъдат изпълнявани от маломестни автобуси, каза още Драгнев.

Изпълняваните в момента линии от маршрутките ще бъдат спрени. „Идеята е да се даде възможност всички да ползват една и съща като качество услуга. В момента правим процедура за доставка на маломестни автобуси, които също да отговарят като качество на автобусите в града”, разясни директорът на общинския превозвач.

Той обясни, че Община Бургас е сключила договор с ОП „Бургасбус” за 100% от транспортната схема на територията на града и на територията на общината. „Бургасбус” има ангажимента да осигури транспорт по всички линии в града и общината. Дали частният маршрутен превозвач ще работи е въпрос на сключване на договор с подизпълнител, евентуално, с „Бургасбус”, обясни инж. Драгнев. Той посочи, че сключването на договор зависи от това дали ще има нужда общинският превозвач от такъв подизпълнител, като договор може да се сключи не само с досегашния маршрутен превозвач. „Ако има нужда ние ще обявим процедура и от там нататък всеки един желаещ и отговарящ на изискванията за качествен транспорт би могъл да участва”, разясни инж. Драгнев.

Източник: http://www.zonaburgas.bg
ДИРЕКТЕН ЛИНК

12
И от мен една- от Кауфланд - "Славейков" в ранния следобед.... BIG BROTHER WATCHING YOU!!!  :D

13
Бургас / Re: Škoda 26Tr Solaris
« on: 18.03.2016, 21:03:47 »
:arrow: :arrow:

14
Бургас / Re: Škoda 26Tr Solaris
« on: 18.03.2016, 21:02:36 »
Малко снимки :arrow:

15
Бургас / Re: Solaris Urbino 18
« on: 17.03.2016, 19:35:51 »
2973 движи ли се успешно след завръщането? Има ли някакви видими следи от зверската катастрофа?
Да, има видими следи, но няма как след такава катастрофа. Преди няколко дни го видях по линия 30 спрял на аварийни малко преди Джъмбо в посока Бургас и шофьорът буташе нещо отпред. Също така двигателят издава някакви звуци, неприсъщи за другите Солариси и има някакъв проблем с втора врата.
Днес се возих в 2973 и имах възможност да го огледам. Към момента двигателят не издава никакви шумове, които да са различни от тези на другите- нарочно седнах отзад. Втора врата се отваря и затваря плавно, без да се блъска, не знам какво визираш под "някакъв проблем". Единствените нещата, по които личи, че е имало интервенция по него- има съвсем леко разминаване на плоскостта над първа врата и следващата; на плоскостта зад предното табло липсва емблемата на Соларис, след първа врата първият отваряем джам няма стикер "пази си пръстите/ не отваряй при включен климатик". Над четвърта врата капака на лампата е счупен и липсва парче от него, може отдавна да е бил така, не съм обръщал внимание. На задния капак вече има надпис "SOLARIS URBINO 18".

16
Наскоро попаднах на няколко ретро снимки, правени най - вероятно през 80-те години на миналия век. Фотографът е Bohdan Turzanski. Видяхме негови фотографии на Икарус 280 по линия 1, Чавдар Б 14-20 по линията за Созопол и др. Оказа се, че човекът е успял да заснеме и Чавдар 11Г5 по линия 4 и Икарус 280 по линията за Созопол.
Уникално пападение на Pirgos_12A!!!  :fan: :fan: :fan: Моля, колегите zirka, did_ko, cvert и go6o да коментират снимките, за да бъдат въведени в подвижния състав!  :fan:

17
След гласуването, равен брой гласове- 5, събраха снимките на roshko25 и $h@IdEr, заради което ще има и втори кръг. Гласуването ще е 30 дни, ако резултатът е равен, двамата потребители ще бъдат обявени за победители :arrow:  :fan: :fan: :fan:
6. Снимка за месец май 2015 - "7133 с абитуриентите от 12А клас на ПМГ- Бургас" (roshko25)


13. Снимка за месец ноември 2015 - "2974 и 2944, терминал Меден Рудник" ($h@IdEr):

18
Изтрити теми / Re: Solaris Urbino 18
« on: 11.03.2016, 23:53:02 »
Вчера към 15:10 на кръстовището на OMV беше възникнало ПТП между дълъг Соларис и лека кола- при излизане от "Лазар Маджаров" посока "Ст. Стамболов" на новия знак STOP не е дадено предимство и колата беше със съборена броня. Автобусът беше с изключени табла и само може да се гадае по коя линия е бил.

19
Бургас / Re: Solaris Urbino 12 CNG
« on: 09.03.2016, 15:55:47 »
4179 по 4 към 15.35h се появи на спирката на бл.104 с неработещо предно табло. След като шофьорът смени маршрута на 12А и след това го върна на 4, започна да си бачка нормално.

20
Бургас / Re: Solaris Urbino 18
« on: 09.03.2016, 00:15:50 »
Шофирах след два, а ако бях видял 3-ти щях да спомена, че е имало и такъв, а за това,че се движиха с изключени ел. табели го написах. :) По-интересното е в каква връзка се е извършвал превозът.
Казвам какво съм видял и не виждам нещо лошо в това. :) Ако си сигурен, че си ги видял към 23:30, възможно е да са правили втори курс. :)

Pages: [1] 2 3 ... 54