Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Mammoth

Pages: [1] 2 3 ... 165
1
1184 е един от тях, че даже и в крак с "модата" този месец :D
Отделно кабината му е облепена в черно фолио.
отпред има и налепени звездички , не ги забравяй  :)
Иначе тези заграждания се правят с цел - да не се застава отпред и да се пречи на видимостта на водача . Вземете пошофирайте малко , вижте и другата страна и тогава ще разберете кое как и защо се прави.
Точно ти едва ли си пошофирал, а нали за това им сложиха кабини, за да се изолират водачите и да им се подобри видимоста. Сега изведнъж и кабините не са им достатъчни, да заградим автобуса до втора врата включително викам аз?

2
Едно не разбирам , вас какво ви пречат светлините , знамената , стикерите и другите екстри по автобусите?
Карате ли ги ,....че,да ви пречат?
Аман от мрънкачи. Все по-малко истински фенове останаха тук.
Заслепяват, и са ЗАБРАНЕНИ!!! Има си закон, който определя светлинната сигнализация на ППС, всяка самоделка далеч от изискванията трябва да мине специална комисия, която съм сигурен че тези диодченца по целия автобус не са...

Това, че един автобус е накичен като тир, не го прави най-добрия, и това че на теб ти харесва този кич, не те прави най-големия фен.

3
Кои влакове останаха немодернизирани? Току що се возих на А5, който е с реклама на Дисни Плюс, другия предполагам че трябва да е А12.

4
Трамваи / Re: ČKD Tatra Т6А2/-SF (20**, 30**)
« on: 23.05.2022, 22:28:14 »
Евала, скоро ще разнасяме пясък с някоя Песа. :help:

5
Варна / Re: Solaris Urbino 12 CNG
« on: 21.04.2022, 18:25:36 »
Табелите като цяло са скъпи, а и автобусите отдавна не са в гаранция. Знам, че звучи абсурдо в 2022 година, ама в България е факт.

6
Варна / Re: Mercedes-Benz O405/N(2)/NK2/G/GN(2)
« on: 18.04.2022, 23:13:16 »
Да, изкърпиха го с лепенки на Градски транспорт, ти помниш.  :D

7
Съчленените ще са Голдън Драгон.  :help:

8
Варна / Re: Mercedes-Benz O345/G
« on: 18.04.2022, 22:46:48 »
Беше отвратителен, не се учудвам.   :D

9
В интерес на истината онзи ден по неволя ми се случи точно това, което описва Виктор. По инерция си бръкнах в портфейла и вместо картата на ЦГМ съм си извадил дебитната, светнаха зелените лампички, уж дръпна парите, но накрая изписа някаква грешка и турникета така и не се отвори. Лелката от гишето гледаше супер нагло, след това си влязох с ЦГМ картата. Историята се разиграва в 08:30 сутринта, на МС Вардар. В последствие установих, че от картата ми въпреки всичко са дръпнати 1.60. Мисля, че е време СО, ЦГМ и Метрополитен в лицето на г-н Братоев да спрат да си играят детски игрички, защото всичко това е на гърба на пътниците, и понеже бързах и нямах време да се занимавам с глупости нямах и време да спретна страшен скандал. :help:

10
Варна / Re: Тролейбусна ККМ
« on: 15.03.2022, 19:22:00 »
Най-вероятно. Там ККМ е трагична от доста години.

11
Трамваи / Re: ČKD Tatra T6B5(4101-4137)
« on: 01.03.2022, 11:58:04 »
Електрониката му “пее” повече от на другите.

12
Колеги, не знам дали е правилната тема, но дано съм я уцелил...

С огромна скръб ви съобщавам, че колегата Тони Павлов (Tony) е починал на 33 годишна възраст. Един от най-големите любители на О405 модела в България...
Светъл път на душата му...

Добавям снимка на любимия му автобус, по любимата му линия, направена от него.

13
Вижте сега, това е транспортен форум, тук се обсъждат транспортни теми и всичко свързано. В раздел разни са всички теми, които нямат общо с транспорта и са за развлечение. Темата за политика е единствено и само за обсъждане на реалните събития свързани с нея. Пропагандирането и подстрекаването чрез слагане на снимки и лозунги в подписите и акаунтите на потребителите е недопустимо. Ако някой много умира да се плюнчи по цял ден с политически теми, има други форуми, предполагам тясно свързани с тази тематика. Аз също имам своите виждания, но не съм ги натрапил на никого, както и не съм тръгнал да се плюнча във форума.

14
Обжалваха, разследваха и пак подписаха договор с тия китайски недоразумения. :help: Страшна работа е тая община Варна…

15
Не знам какво е състоянието на двигателите на тези автобуси, но по това което чета по-горе, явно е доста зле. Вчера за мое нещастие ми се наложи да карам зад 1214, след като тръгна от светофара, от облака дим не виждах абсолютно нищо.  :help:

16
За да се покаже, че се обновяват линии. :)

17
В А2/5009 нямаше осветление, доста задушевно беше вътре. :help:

18
И преди съм задавал въпроса, и сега ще го задам. До кога с квалификациите?

Явно вашето шопско племе просто сте си такива - все друг да ви е виновен, вие сте си "Света вода ненапита" по подразбиране. :crazy: :/ От хиляда кладенеца вода изкарахте, включително оплюхте и заклеймихте инакомислещите колеги като мен, които се изказват измежду постовете на "отсрещния лагер".

19
По големия маршрут е, току що се върнах от работа с него. Вдигнали са нивото. Грозните панти на ъгловите капаци на тавана са подменени с по-дискретни и няма боядисани глави на болтове. Капаците пак не ми харесва как стоят, но като цяло изглежда много добре.
За съжаление не съм се возил на някой от последните модернизирани, но ми беше направило много лошо впечатление на един от двата първи, едната от преходните врати на вагоните които не се използват, беше омазана покъртително с блажна боя.  :help: Дано и това да го няма.

20
Шкода 14/15Тр също са с три педала, има и други.

Pages: [1] 2 3 ... 165