Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - sharkb

Pages: [1]
1
Здравейте. Имам два въпроса във връзка с тема http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=2334.0

1. При заключване на тема, може ли все още да се гласува в анкетата към нея?

2. След като изтривате мнения от горната тема, може ли да се направи отделна тема, в която да се дискутират парламентарние избори, събитие доста важно за страната, включително и за основната област на сайта - транспортът в София/България? Естествено дискусията трябва да протича в културен и конструктивен тон. Ако главното възражение срещу такава тема е недостиг на модератори, които да я следят, предлагам услугите си, като съм готов да бъда безпристрастен към добрия тон, независимо от очевидните ми политически пристрастия.

2
Quote from: FCUK
Извинете за малко тъпия въпрос, но да знае някой дали тунела под Драган Цанков и метростанцията при стадиона са свързани или тепърва ше трябва да се прави връзка между двете? 

За да има връзка между тунела под Драган Цанков и станцията на Юнак трябва да има станция. А за да се направи станцията трябва да се направи и втория тунел до университета, защото е необходимо място за къртицата. Някой да знае докъде стигна втория тунел между Юнак и университета? Кога се очаква да се почнат тунелите към Сердика?

Pages: [1]