Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - AROS

Pages: [1]
2
втората линия сигурно ще е 9 и ще компенсира либсата на 12 по Ботев. След пускането на М2 виждам нещата така:
тм1 Ив Вазов - Ботев -Надл. Надежда (Месарницата)
тм 2 закрит
тм 3 Света Троица - Стамболийски - Ботев - Лозенец
тм 4 по сегашния си маршрут
тм 5 по сегашния си маршрут
тм 6 Обеля - Бели Дунав - Ботев - съд. палата
тм 7 по досегашния си маршрут
тм 8 Люлин - Стамболийски - Ботев - ц.гара
тм 9 Хладилника - Журналист - Ботев - Надл Надежда
тм 10 Хладилника - Журналист - Стамболийски - Зап парк
тм 11 по досегашния си маршрут
тм 12 по досегашния си маршрут
тм 18 Орландовци - ц.хали - Журналист - парк хотел Москва
тм 19 по сегашния си маршрут
тм 20 по сегашния си маршрут
тм 22 по сегашния си маршрут
тм 23 по сегашния си маршрут

3
Тук можем да пишем коментари и мнения относно сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън и техния брак. Би Ти Ви казаха че ще излъчат сватбата директно след обедните новини на 29 април. Български астролози предрекоха, че бракът между двамата ще е много успешен и доминираща роля за семейството ще има Кейт. Пръстенът на Даяна, който носи Кейт пък е връзката с покойната й свекърва лейди Даяна.

4
Идеи / А 55
« on: 15.06.2009, 21:44:59 »
Хрумна ми една идея.
Има ли възможност след пускане на АМ Люлин от пътен възел Люлин до село Мало Бучино да се разкрие експериментално за срок от 6 месеца автобусна линия 55 с маршрут Метростанция Сливница-бул.Сливница-бул.П.Дертлиев-Филиповско шосе-околовръстен път-пътен възел Люлин- АМ Люлин- пътен възел Мало Бучино-село Мало Бучино(последна на а56).Така пътуващите от и за Мало Бучино да не минават през кв.Факултета, който е опасен дори през деня.Често са ми разправяли че пътуващите са ги грабили по тази линия по този участък. А А82 за същият период да завива от П.Дертлиев със 111 към кооп. пазар и от там по П.Владигеров до МС Сливница и после по маршрута си и от Ботев завива по Сливница до Сточна гара. В обратна посока по 85 през М.Луиза. Така кооп.пазар ще има връзка с лъвов мост.

5
Разни / Спомени...
« on: 14.05.2009, 16:21:00 »
Хрумна ми идея, тъй като скоро наближават абитуриентските балове всеки от колегите във форума който е бил абитуриент може да сподели спомените си от неговия бал, това важно за живота ни събитие. Аз бях абитуриент през 2002г. Имах щастието да празнувам абитуриенският си празник в Италия. Бях на екскурзия с маршрут София-Венеция-Верона-Падуа-Гарда. Невероятно изживяване,съчетано с такъв преломен момент от живота ми. Спях в един къмпинг в новата курортна  част на Венеция, в Местре-къмпинг Фузина, невероятно беше, имаше и хора с палатки.Къмпингът беше точно до морето. Имаше невероятна дискотека под открито небе и  мокра зелена трева след дъжд - това беше абитуриенската ми вечер -уникален летен спомен от 2002г. Венеция е невероятен град на култура, история, изкуство, а и като морски курорт/като нашия Несебър или Созопол/. Каналите са невероятни. Верона и Падуа са също невероятни градове-много са романтични, особено вечер към полунощ. Има един много готин лунапарк до езерото Гарда на който бях,нещо средно между Дисниленд в Париж и нашият София ленд. Невероятен адреналин имаше там. Радвам се че по такъв добър алтернативен начин си изкарах абитуриентският си празник. Миналата година пък като абсолвент бях на Солун на екскурзия, но само за един ден.

6
Вмъквам тема за тази стара забравена романтична дестинация за влакчето, което някога е стигало до Рилски Манастир, което е тръгвало от Дупница или Благоевград преди около 40-50 години. Защо е закрито това трасе. Дали някой има снимки на трасето ипи композициите вървяли по това трасе. Преди години имаше инициатори за въстановяване на трасето до Рилски Манастир. Ще се радвам на обсъждане на тази тема.

Pages: [1]