Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - west_1984

Pages: [1]
1
Изтрити теми / "Дискусия" 18+
« on: 20.02.2017, 00:49:35 »
В качеството си на бивш модератор (2008-2016) и създател на разделите в тема Бургас искам да попитам в качеството си на какъв модератор Empеror ми трие мнение в тема Бургас, отправям въпрос той с какви права е? Като глобален модерартор ли се изживява, то е видно че е с права са такъв??? Бургаската тема си има действащ модератор, който си изпълнява задълженията. И да отворя дума за това, че въпросният потребител, изживяващ се като началник слага в Бургаските раздели мнения, които не са по съответните теми.

2
Изтрити теми / Re: Снимка на месеца
« on: 04.08.2014, 01:22:12 »
"3922 за МОЛ Галерия" е от анкетата за предния месец

3
Тук ще се коментират всички автобуси (TEDOM, Mercedes-Benz O405G, Den Oudsten и т.н.) движещи се по линиите в Бургас, освен SOLARIS, за които има отделни теми.

4
Quote
Бургас, Варна, Стара Загора и Плевен се обединяват за 100 нови тролейбуса

В Бургас се проведе спешна среща между представители на местната община и общините Варна, Стара Загора и Плевен. Поводът е появилата се възможност за кандидатстване по Оперативна програма “Околна среда” с проект за доставка на нови тролейбуси.

Четирите общини искат да действат заедно, тъй като този стил на работа винаги прави добро впечатление в Брюксел. Днес те съгласуваха текста на споразумение, което по най-бързия начин ще бъде внесено като извънредна докладна записка на предстоящите сесии на четирите общински съвета в края на този месец. Ако споразумението бъде одобрено, Бургас, Варна, Стара Загора и Плевен ще могат да подпишат помежду си официален договор през декември и да стартират реалната подготовка на проекта.

Водеща ще бъде Община Бургас, която досега е спечелила абсолютно всички свои подадени проектни предложения по ОПОС. Като възложител на обществената поръчка се очертава дружеството “Бургасбус” ЕООД. Финансовият ресурс, за който може да се кандидатства, е 100 милиона лева. Те биха стигнали за 100 и повече нови тролейбуса, които да се разпределят според нуждите на съответния град, тъй като на едно място този вид транспорт е основен, а на друго второстепенен.

В днешното заседание участваха зам.-кметовете на община Бургас Красимир Стойчев и Атанаска Николова, Руска Бояджиева – експерт по европейски политики, Златина Георгиева - директор на правната дирекция в Бургаска община, управителят на “Бургасбус” инж. Петко Драгнев, зам.-кметът на Варна Димитър Николов и негови колеги, зам.-кметът на Плевен Алексей Зелов и негови колеги, експерти от Община Стара Загора.


Източник: http://poligraff.net

5
Няколко снимки от пристанищния район в Нагоя, където успях да сляза, след четири и половина месеца на кораба:

И една снимка от Токио, пред хотела, в който бяхме за една вечер, преди да се приберем в България:

6
В началото на август 2010год. бяхме застанали за два дни на товарния кей в Акапулко. От откритата палуба на кораба имаше директна видимост към крайбрежния булевард. На практика можех да снимам само от кораба, тъй като нямах възможност за слизане, заради 24-часовите товарни операции и липсата на втори ел. механик... Ето и някои от снимките, които успях да направя:

Pages: [1]