Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - AGENT 006

Pages: [1] 2 3 ... 662
1
Не е автобус, а авариен камион. Формално си прав, но всяка ситуация си е сама за себе си, а в тази се вижда ясно, че водачката на Пасата спря рязко при липса на каквато и да е основателна причина, няма пешеходци, водачите пред нея си преминаха кротко и спокойно без произшествия, а тя от чиста разсеяност наби спирачките, защото усети, че кара без да мисли и камионът спря в нея. Винаги трябва да си мислиш за това как задния може да не успее да спре, когато спреш рязко. Всеки участник в движението е длъжен да мисли както за превозното средство и водача пред себе си, така и за този зад себе си.

2
Ноември 2014 г. вече е наличен. Общо 12 106 снимки от 2014 г. въведени до момента.

Вече има второ превозно средство с галерия от над 500 снимки и това е 2914.

2915 вече гони 600 снимки.

3
Дефектирало колело може би.
Малко преди 6 тази вечер аварийният Лиаз 4993 си отпечата бронята в капака на багажника на един Пасат на „Лъвов мост“ при прибиране към „Клокотница“. Жената в Пасата тръгна разсеяно с останалите без да мисли, след това се сети, че не си е видяла светофара, закова рязко и Лиазът не можа да спре. Софийския трафик не прощава подобни грешки.

4
Ако мястото на вече премахнатото трасе се заличи като приложимо за ново такова и не желаят да връзват 7 със старото ухо на „Лютиче“ може да направят ново в градинката пред община „Връбница“, пак ще е някаква победа, сегашното „акостиране“ на 7 на „Хан Кубрат“ е на никъде спрямо „Надежда“ и непременно трябва да се мисли за трамвайно трасе по „Хан Кубрат“ без значение дали ще се изгражда ново обръщало някъде там или ще се прави връзка с „Лютиче“, така или иначе състоянието на „Хан Кубрат“ е лошо и подлежи на основен ремонт, да не говорим за възможността 85 и 285 отново да се съберат с подобаващия си брой коли.

5
Би било много добре ако ползват външния коловоз за разширяване на платното с цел там да се премести паркингът на тротоара от другата страна, а вътрешният коловоз да се ползва за велоалея, а пък за евентуално някога в бъдещето удължаване на ТМ 7 да се ползва „Белу Дунав“ вместо „Христо Силянов“ и „Царевец“.

6
Разни / Re: Поздрави
« on: Yesterday at 11:29:35 »
Честит имен ден на всички Петровци.

7
Автобуси / Re: Mercedes-Benz O 345 (G)/Conecto (G)
« on: 28.06.2022, 22:24:36 »
Споделям същия въпрос, нямам го заснеман от края на април.

8
Да се направи пробива между метростанция „Ломско шосе“ и моста при „Бакърена фабрика“, да се ремонтира и разшири „Адам Мицкевич“ до „Орион“, да се оптимизира кръстовището там и трафикът от Костинброд към града да се насочи приоритетно към „Сливница“, за да се избегне преминаването през „Ломско шосе“, така или иначе се избягва и надлез „Надежда“, който си е достатъчно претоварен и сега. Според мен това е най-доброто решение.

9
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 28.06.2022, 11:48:19 »

10
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 27.06.2022, 12:19:45 »
Разликата между теб и мен е, че ако аз чувствам вината, която вие би трябвало да чувствате неминуемо би ми се искало да се хвърлям от някъде.
Разликата между нас и вас е, че вие предпочитате да хвърляте други хора от някъде или както е в Украйна да хвърляте по тях разни неща от российская територия.
Начинът, по който говориш само потвърждава твърдението ми. Не се фокусираш над себе си, не се фокусираш над България, не се фокусираш над нашия дневен ред и дъвчеш определени хора и определени въпроси като удобна дъвка, защото търсиш отговорност за себе си от други. Събитията в Украйна са само спусък на нещо, което е било в теб от много отдавна, така че ако искаш да постигнеш нещо повече по-добре работи над себе си, ако ли не продължавай да си говориш все едно и също, но никой няма да те слуша, не са чак толкова много възможните изходи от тази ситуация.

11
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 27.06.2022, 11:00:48 »
Ако аз мислех по така демонстрирания от няколко редовно пишещи в тази тема потребители начин, досега да съм си теглил куршума или да съм се хвърлил пред някой влак и отдавна всички да са забравили, че съм съществувал. Да следвам сляпо пропагандни линии, защото някой казва, че това е лицето на справедливостта. Без да се питам в това, което ми се представя и без да се опитвам да осъзная процесите, в които ме вкарват или по-точно, в които аз искам да се вкарам, защото отказвам да живея осъзнато по някаква причина. Такова поведение е признак за дълбоки психологически травми, които човекът е изтикал в несъзнаваното си, защото в противен случай би умрял от болка. За какво трябва въобще да съществувам, когато вярвам, че трябва безпрекословно да вярвам на някой или нечия идеология, това не е живот, а състояние на ментална вегетация. Съзнанието е най-голямата сила в живота ни, точка, който го използва той върви напред и може да се адаптира към неминуемо променящият се свят, останалите остават на същото ниво и историята ги отхвърля.

12
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 26.06.2022, 12:06:55 »
Ще отговоря тук защото в другата тема е спам.
Между другото снощи по БТВ се цитира мнение на губернатора на Донецка област колко хора са се изселили след руското нахлуване като се употреби думата нашествие. Запитах се, а защо не чух някой да каза, че американското нахлуване в Сирия, Ирак, Афганистан, Либия и т.н., защо никой не нарече американците тогава нашественици, след като сме толкова правоверни, не водим войни и търсим да създадем рая на земята.
Изненадващо е, че не се сещаш за нещо толкова очевидно.
Американското нахлуване в Близкия Изток първо се случи с явното или мълчаливо съгласие на целия западен свят и второ, на никой реално не му пукаше какво става с някакави талибани на 4000 км от тук.
Русия, за разлика от САЩ, тръгна сама с рогата напред и без да си прецени реалните възможности срещу цивилизована европейска страна, която беше подкрепена от всички... и от това по всичко личи, че няма да спечели нищо на практика. Военната победа (частична) ще е руска, но ще е пирова - първо, Русия форсира европейската независимост от руски газ, с което изгуби монопола си, съответно добрата цена, която получаваше от най-платежоспособния пазар, второ, целият свят видя, че руската армия в реална война няма нищо общо с това, което се показва на 9-ти май и трето, вместо да изтласка НАТО по-далеч от границите си, провокира Швеция и Финландия да се присъединят, което ще направи общата граница с алианса още по-дълга.
Напълно съм съгласен, даже точно така бях репликирал на Радо преди време, но се е изгубило в морето от спам. Ничия страна не защитавам, против съм само и единствено настройването на едните срещу дрегите на базата на нечие самозаблуждение, че украинците са единствено невинни жертви, а руснаците са злонамерени чудовища. Единственото възможно решение на този конфликт е дипломатическото, но за да застанеш между две страни извадили оръжие и да ги разтървеш се искат извънредни качества, които за съжаление днешния запад не притежава. Нито Европа е това, което трябва да е, а пък Америка се представлява от един смешен старец страдащ от деменция и така само ще загиват още хора и още хора ще се настройват едни срещу други, докато ние страдаме. Трудно можеше да го напишеш по-правилно.

13
Нищо не знаеш за комунизъм...
Цитираш мое мнение. Да, не знам и не искам да знам, искам тук и сега да се живее нормално, да се помирим за миналото си, да накажем и да наказваме хората, които заслужават да бъдат наказани за престъпления и да вървим напред, защото единственото, което има значение и което може да ни осигури път напред е върховенството на закона и за твоя информация баща ми работи в името на това върховенство на закона от 3-ти май 1988 г., а пред закона всички са равни. Смятам, че го знам по-добре от теб.

14
Демагог си ти, защото твоето поколение отминава, а аз съм роден 1994 г. и си длъжен да ме подкрепиш, защото в моите връстници е надеждата за бъдещето, а ти и твоите евроатлантически приятелчета хулите и обиждате всеки, който не мисли като вас само и единствено на база на това, че не защитават вашето. Естествено, че няма как да съм прав, всеки човек е грешен, всеки може да се самозаблуди, да се излъже, да тръгне по грешната пътека и да защитава грешните идеи и грешните хора, а ти смяташ ли се за прав като ме определяш като „дефектен мозък“ и на практика ми отвръщаш със същото, с което смяташ, че съм те предизвикал теб? Язък ти за годините. Ще приема твоите съвети, защото уважавам житейският ти опит, но ти не ми даваш съвети, а грозни квалификации. Е как тогава очакваш да реагирам по-различно от това, което правя в момента?

15
Само не се опитвай да заблуждаваш че уважаваш чуждо мнение несъвпадащо с твоето ! По принцип за това комунисти са унищожили интелигенцията в страната ни, и ти сега дразнейки се го потвърждаваш.
А как няма да се дразня, кажи ми как няма да се дразня? На толкова години си, а не си разбрал, че за нищо, което се случва на тоя свят няма само една предпоставка и никой не е само „зъл“ или само „добър“. Руснаците били зли, а ти като си зъл срещу тях това прави ли те добър? Ето това е проблема.
Цял свят помага на нападнатата Украйна, някои обаче са на обратното мнение...... Сега ако дойде във вас и ти унищожа домът ти, изнасиля майка ти, ще кажеш че IKAR ли е виновен ? Просто някои мозъци работят дефектно, и е естествено в една лудница лудите да са нормални защото са повече, а докторите са лудите защото са по малко.
Не, цяла Европа, Северна Америка плюс Япония, Тайван и Южна Корея подкрепя Украйна или приблизително 746 000 000+579 000 000=1 325 000 000 на фона на 422 000 000+4 000 000 000+1 000 000 000=5 422 000 000. Мисля, че това е достатъчно ясно. Пак познатите неща, себецентризма на западната цивилизация, ние сме богоизбрани, ние сме висши, ние сме единствените достойни, всички други са антихора, които заслужават да бъдат колени и бесени, защото не са от нас. Между другото снощи по БТВ се цитира мнение на губернатора на Донецка област колко хора са се изселили след руското нахлуване като се употреби думата нашествие. Запитах се, а защо не чух някой да каза, че американското нахлуване в Сирия, Ирак, Афганистан, Либия и т.н., защо никой не нарече американците тогава нашественици, след като сме толкова правоверни, не водим войни и търсим да създадем рая на земята?

16
Не, аз съм обществено отговорна личност и смятам, че без значение кой какъв е всички сме един народ и всички не само трябва, а не можем да не бъдем заедно, защото националните ни интереси са едни и същи и нямам нищо против ти да смяташ, че пътят към тях е различен от този, който аз смятам за правилен, но няма да се съглася да обиждаш мен или други хора просто защото не споделят мнението ти. Не защитавам лично колегата, а правото му, както и на всеки друг да изрази позиция(както можеш да видиш в мнението му пише, че не одобрява темата и неслучайно само двама-трима човека пишат в нея, но аз не го взимам за обида, защото уважавам чуждото право на изказване на мнение), което ти се опитваш да обявиш за невалидно ако позицията не съвпада с твоята. И също така настоявам най-сетне модераторите да предприемат действия за разкарването на чуждите знамена и призивите за слава на други държави от профилите на някои потребители. Най-малкото като проследил въпросните две мнения и дългогодишен потребител на форума се чувствам длъжен да се държа отговорно и да си споделя недоволството.

17
Малеее, колко заблудени посткомунисти има.
Прост народ, слаба Държава.
Смятам, че е крайно време авторите на подобни коментари да бъдат наказани с цялата строгост на правилата на форума. Пиша тук, защото не искам да влизам в дискусията, а колегата изказал се преди цитираното мнение е прав, че на политическата тема въобще не ѝ е мястото в нашия форум, да не говорим за тоновете спам, който се излива в нея в последната вече близо половин година. Може да има модератори, които да защитават нечия страна, но това не оправдава да прилагат това свое пристрастие в отсъждането си относно провокативни мнения. Толкова ли е сложно просто да се уважаваме в различието си и да не си прекрачваме едни други личните граници? Да, допуснах грешка преди три месеца да нарека един съфорумник по определен начин и имам 30% в момента, но така или иначе ми беше ясно, че въпросното мнение ще бъде изтрито на секундата, а след това и в една своя дума не съм си позволявал да използвам груби лични квалификации като да определям дадени хора като прости, глупави и т.н. Използвал съм думата празнодумци и тролове, но това е квалифициране на реторически изяви, никого не съм наричал прост, глупав или т.н. и настоявам никой никого в този форум да не нарича, без значение каква му е политическата, идеологическата или каквато и ще друга позиция.

18
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 25.06.2022, 22:46:52 »20
В галерията на Sofiatransport транспортна база данни вече може да намерите снимки на всички електрически автобуси HIGER KLQ6125GEV3 с постоянно въвеждане на най-актуалната галерия.
Започнах и въвеждането на архив ноември 2014 г.

Pages: [1] 2 3 ... 662