Общ форум > Представяне

Представяне на участниците

<< < (72/72)

Kaiser Kar:
Времето и усилията, които ще инвестираш, за да придобиеш правоспособност за трамвай, ще се равняват на поне една учебна година в СУ. Но да, трябва да имаш навършени 21 години, така че ако наистина си решил, започни с книжката за категория В.

503:

--- Quote from: ozzy on 05.12.2024, 11:46:38 ---Доколкото знам, може да работиш на половин щат. Има колеги от форума-ватмани, те могат да дадат повече подробности :)

--- End quote ---
Много благодаря! 8)

BoyanH151:
Здравейте! Ето малко информация и за мен.
Казвам се Боян Харизанов на 14 години и съм ученик в град София. Последните няколко месеца, се интересувам от градският транспорт, организацията на движението, видовете транспортни средства и проблемите, свързани с тях.
Любими ПС - Schindler Waggon AG Be 4/6 # 664 и 665
Любими линии - Трамвай 8 и 12
Поздрави!

01Milen09:
След почти 2 години от регистрацията ми във форума, реших и аз да се представя. Казвам се Милен, на 15 години съм,  на 22.09 правя 16. Уча в 28-мо СУ Алеко Константинов - специалност "Спортна анимация" , Септември ще съм 10-ти клас. Огромен фен съм на трамваите T8m-900M, T8k-503. T8m-700It, T6a2/SF. Занимавам се с моделизъм на български трамваи главно, най-много ми се отдава да ги правя тях. Също така си правя и маршрутни табели. Обожавам да се возя на линия 11 Връбница 1-Кв. Княжево. Най-любимите ми мотриси са 933, 509, 2043, 3401,3416.

Viktor:
Здравейте! Аз съм Вики. Нов съм. Участвал съм във сериала All Inclusive. Много обичам Градски Транспорт. :devil:

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version