Подвижен състав > Трамваи

50 нови стари трамвая - откъде?

(1/146) > >>

CKD:
След проучването което направих и естествено изцяло ръководейки се от най-подходящият за София тип трамваи които трябва да се доставят ви предлагам следните данни.
Става въпрос за вагони КТ4Д/КТНФ6 (с нископодова секция)/КТ4Дм, които се експлоатират на територията на бившата ГДР от 1972 г. Основни данни и спецификации за базовия вариант - съчленен вагон с две тягови талиги, 4 мотора по 40 квт, дължина 18110 мм., ширина 2180 мм., височина 3400 мм., максимална конструктивна скорост 55/70 км/ч., служебна маса 19500-22540 кг (според изпълнението), места за сядане 26-44 (според изпълнението), места за стоящи 100 респ 200 човека при 8чов/кв.м. Предоставям информация само за градовете които експлоатират вагони на 1000 мм.
Brandenburg
Доставяни са от 1979 до 1983 г. В момента разполагат с 4 модернизирани КТ4Дм и 10 КТНФ6

Cottbus
Разполага с 17 модернизирани КТНФ6

Erfurt
Имат 30 модернизирани КТ4Дм

Frankfurt/Oder
19 модернизирани КТ4Дм

Gera
28 модернизирани КТ4Дм

6 КТНФ8 (с по-голяма нископодова част)

Görlitz
19 модернизирани КТ4Дм

Gotha
12 бр КТ4Д

6 бр КТ4Дм

Plauen[/color][/color]
33 бр КТ4Дм

Zwickau
23 бр КТ4Дм

JloKyM:
Каква грозотия...Вместо да купуват 50 страи трамвая да купят 10 нови..

822:
Изглеждат супер.Ето това е представата ми за трамваите в София(освен нашите си кошници).Ще бъдат перфектни за 12,но с маршрут до хладилника.Май не са много подходящи за 9...Пожелавам на Жоро в скоро време да му дадат да джитка с такова.Заслужава си да ги имаме!

tauri:
Не ги хвалете много. Тези на които не им е модернизирано уравлението са си чисти пляки. А всички знаем как се справиха с управлението и плавният му ход в Трамкар. Още повече, че никой няма да ви ги даде (продаде), освен ако не му помогнете да си купи нови от еврофондовете. Аз искам тези от Котбус. Лично съм ги виждал и много добре са ги направили трисекционни с две опорни едно осни талиги на средна част.

maniak:
И моята надежда е обвързана именно с тези трамваи. Красна Поляна не би имала проблем с експлоатирането им. Единствено не ми е ясно как ще съберат 50 парчета при положение, че нито един от градовете в Германия (изключвам Берлин, където са 1435мм) няма 50 КТ4Д.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version