Маршрути > Въпроси
Костинброд
martin4o:
От Автогара Север тръгват автобуси за Годеч, Своге и други населени места в тази посока. Тях също можете да ползвате до Костинброд.
niki88z:
Тези за Своге не минават през Костинброд!
difian:
Бях забравил за Ломското! :P
Иначе това е станция за междуградски автобуси, те и паркират на нея, а на Обеля няма място. По същия начин съществуват и автогарите при Герена, автогара Юг, автогара Овча купел. Можеха и тях да ги сложат до трамвай 22, или в Дървеница...
suavcho:
Влакът би бил чудесен вариант, само че ми трябва частта на Костинброд, където минава Ломско шосе. Сигурно е 15-20 минути пеша, само че няма да имам това време.
Друго се сетих... в с. Житен има ли стоянка на таксита? Изглежда ми потенциален вариант оттам да се хване такси до Костинброд.
Stahlgewitter:
--- Quote from: niki88z on 13.04.2010, 21:00:02 ---
--- Quote from: Stahlgewitter on 13.04.2010, 20:56:49 ---1. А защо на Север,по логично е именно на обеля.
2. защо от схемата на мгт отпадат Сливнишките и Костинбродските маршрути,а остават примерно тези към нови искър?
--- End quote ---
1. Питай Столична Община!
2. Защото Сливница и Костинброд не са част от Столична Община, а Нови Искър е :)
--- End quote ---
Абе то и божурище не е,ама чак до 99 се обслужваше от градския,като община,а града и сега си се обслужва от 54.А мисля и че до едно от костинбродските села вървеше градски автобус-31 май.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version