Много ми е интересно какви несъответсвия откри точно ти и ги сподели с нас...
Не мога да очаквам от един "червен " човек да каже нещо позитивно и градивно или да се израдва най малкото на нещо след като не е направено от неговите хора.
Като вземаш всичко пооделно (нови автобуси, спирки... идеи...) изглежда хубаво! Гледаш го мащабно и мислиш: кое е било повече или по -малко необходимо, докъде е границата и къде започва разточителността! И как последното автоматично ти оскъпява билета!
Инфотабелите по спирките и в автобусите са необходимост, бързите линии противоречиви, а спирките с екстрите са напомпани. Пропагандата беше титуловането му като пилотен проект – какъв ли опит можеше да се изчерпа зад това определение! Направено единствено с цел, да отдели времето на Йоан от сегашното, рекламен трик с който да се набляга на всичко друго, но не и че сегашните на практика разполагаха с неограничен финансов ресурс, за разлика от предния.
В този ред и други... като стигнем до цената! Твоите любимци, не от думите ти, а от разсъжденията ти, е ясно, че са такива; за да изкарат пари, търсят всевъзможни поводи да се плаща за всичко, без значение дали искаш или не! Едно от тях е лукс в ГТ, това са големите различия ... и някак си не успях да се убедя, че това е правилният път!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ето ти снимка: Довършитшелни работи по нова автобусна спирка, очевидно се грижат за озеленяването... Възрастен човек с голяма количка и малка торбичка слага я пръс, я тор...
От друга старан имаш милионен бюджет, а използваш подобна ''механизирана'' работна ръка. Нищо против човека, а начина по който се прави – на фона на онова разточителство тук явно прозира недоимакът във всичките му вече социално - икономически аспекти. А те са такива, че от една страна да имаш подово отопление на спирка и същевременно да развъждаш тропическа растителност. За съжаление този красноречив парадокс е бълбоко залегал навсякъде... като не искам да плащам и за това, а ти ме обвиняваш, че не виждам хубавото, защото съм червен!