Транспортът в другите градове > Перник
Автобуси
maniak:
Не знам до колко е реално и възможно, но ако общината и СКГТ искат да поспечеят малко още пари, би трябвало да пуснат автобусна линия м/у Перник и София, като от София да тръгва или от Руски паметник или от автогара Овча Купел. Е, разбира се, че билетите няма да са 50ст, така че ще трябва да се въведе зоново тарифиране. Това е от мен
Dragon:
И аз съм си мислил за такава идея. Разстоянието което е да речем от Руски паметник до Перник е колкото по маршрута на 111 от Люлин до Младост. Ако се сложи единна цена от 1.50 колкото на маршрутките за целия път и е на всеки 30 мин да речем конекто, бмц или ман мисля че ще има добри печалби. Такъв автобус и към Елин Пелин също мисля че би бил печеливш. Отново искам да отбележа че говоря за автобуси които не са от междуградски, а от градски тип, така че да събират и доста правостоящи.
Ivo:
--- Quote from: bgpower ---Какви са закупените автобуси втора ръка?
Мерси
--- End quote ---
Автобусите втора ръка в Перник са най-разнообразни-видях Щаер,Ивеко,Сетра,Фиат,Кароса,един съчленен Мерцедес О 405 Г,както и Икарус 260 и 280 от тези без отваряеми стъкла,предполагам са внесени от Германия,техните Икаруси са такива.Може и други модели да има аз тези видях.
borosport:
Браво чак О 405Г имат.
toshliak:
--- Quote from: Dragon ---И аз съм си мислил за такава идея. Разстоянието което е да речем от Руски паметник до Перник е колкото по маршрута на 111 от Люлин до Младост. Ако се сложи единна цена от 1.50 колкото на маршрутките за целия път и е на всеки 30 мин да речем конекто, бмц или ман мисля че ще има добри печалби. Такъв автобус и към Елин Пелин също мисля че би бил печеливш. Отново искам да отбележа че говоря за автобуси които не са от междуградски, а от градски тип, така че да събират и доста правостоящи.
--- End quote ---
Защо билетчето да е 1.50????? Нали маршрута ще е толкова дълъг колкото този на 111??? А билетчето за 111 май не е 1.50!!!
Иначе идеята е добра!!! Може да се води градски автобус и даже да си има номер...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version