Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 431798 times)

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
Добрия модератор е като добрия КАТаджия. Винаги може да намери за какво да те накаже!

Има поне трима потребители, които няма да липсват на никого в този форум.

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Не е това темата, но понеже Станко вече започна и аз ще си дам едно мнение за @New_Passenger. Признавам, че не злобееш, не се държиш като трол и подобни, но при цялото ми уважение в раздел „Разни“ в последно време има по-голяма активност по нетранспортни теми, отколкото по транспортните теми, които би следвало да са основен обект на форума и ти имаш явен принос за това.

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline New_Passenger

• Защо пиша толкова много?
  • Lyulin 4ever
    • View Profile
Не е това темата, но понеже Станко вече започна и аз ще си дам едно мнение за @New_Passenger. Признавам, че не злобееш, не се държиш като трол и подобни, но при цялото ми уважение в раздел „Разни“ в последно време има по-голяма активност по нетранспортни теми, отколкото по транспортните теми, които би следвало да са основен обект на форума и ти имаш явен принос за това.

То ест искаш да кажеш, че тролове които ръсят псувни и клевети, са добре дошли в този форум, а мирно и дружелюбно общуване в други теми, било то нетранспортни, трябва да се забрани, така ли? И още нещо, според теб темата "Политика" транспортна тема ли е?
За какво изобщо е рубриката "Разни"?
Софийско метро, колекция карти - https://drive.google.com/drive/folders/1v90JEwozXaRGVBWcwSNO0GnU_3pTYZbQ?usp=sharing

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Добре, защо като каже някой нещо критично към някого винаги трябва да се обръща с някакъв екстремен знак. За политическата тема съм се изказвал назад във времето повече от веднъж. Като цяло целта ми е да не коментирам тролове и използващи език на омразата, защото такива винаги отвръщат и ще ме направят част от тях самите, което не го искам. Сигурно и аз имам някаква вина за положението във форума, в последно време много намалих участието, но вече не съм студент или безработен, снимките ми са доста еднообразни и протоколни, защото ги комбинирам с работата и отдавна забелязах, че не се харесват, затова се оттеглих, но винаги съм отворен към стойностни идеи и стойностни хора, просто самият аз не се усещам в силата си в момента и затова си мълча и определено бих съжалявал ако някой ми каже, че съм виновен, че съм изоставил общността по някакъв начин.
« Last Edit: 23.07.2024, 15:08:30 by AGENT 006 »

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
Ммм, то ако чакаш да си студент за да пишеш, може да ти се случи, но няма да е както първия път повече. Да си безработен - често в България се урежда, обаче пак не е много тонизиращо като да си млад и да искаш да промениш света. Тъй, че си пиши!
New_Passenger, стига си се цупил! Ще ти мине наказанието. Аз съм имал даже седмица ваканция в писането првди няколко години.
Тая година стават 10 откакто се регистрирах. Много рядко нещо в България е толкова интересно!
Някой път съм се чудил дали да не си го сложа в CVто тоя форум като интереси за свободното време. Спирал съм се, защото е като линк за енциклопедия Британка. Няма външен човек да намери правилната страница и ще чете глупости.

Да пишеш, обаче в социални медии си остава за мен загуби на време. Аз ти се радвам, че не го губиш в тях. Макар да не си толкова свеж както беше преди!
Хахаха! Шегувам се! Гледай колко е часът, а аз ти давам кураж щото се събудих и викям:
Я да погледна другите маймунки дали не са насочили дървото с обелки от бананите  :D
Украйна, победа!

Offline estikostepl332

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Добре, защо като каже някой нещо критично към някого винаги трябва да се обръща с някакъв екстремен знак. За политическата тема съм се изказвал назад във времето повече от веднъж. Като цяло целта ми е да не коментирам тролове и използващи език на омразата, защото такива винаги отвръщат и ще ме направят част от тях самите, което не го искам. Сигурно и аз имам някаква вина за положението във форума, в последно време много намалих участието, но вече не съм студент или безработен, снимките ми са доста еднообразни и протоколни, защото ги комбинирам с работата и отдавна забелязах, че не се харесват, затова се оттеглих, но винаги съм отворен към стойностни идеи и стойностни хора, просто самият аз не се усещам в силата си в момента и затова си мълча и определено бих съжалявал ако някой ми каже, че съм виновен, че съм изоставил общността по някакъв начин.
Споко братленце, това кой ти харесва снимки в тоя форум е точно последното нещо дето трябва да те интересува. Даже обратното .Тука колкото по - харесвана е една снимка ,толкова по-некачествена е тя и обратното. Факт от край време! Едно време редовно писах тука, може би 2013-2014 , разбира се отдавна не съм влизал и вече не помня ни пароли ни нищо. Тогава ти и останалите фотографи бяхте истинска радост за окото. Отдавна не съм писал ама следя редовно и последно време е тежко положението. И то нормално лошите снимки да са харесвани а хубавите да остават игнорирани ,именно защото сега повечето участници снимат мноого зле братле. Тъй че тия лайкове все едно не съществуват, не са никакъв критерии! Мисля че някъде преди 10 години се появиха, те и тогава не бяха критерии, пък какво остава за сега!
Най-добрите фотографи бяха 2014та и те вече отдавна не участват....изобщо не визирам само теб нали. Същото важи и за останалите теми ,просто кефа изчезна и вече се напрягаш да четеш тук ,а не се разтоварваш, съгласен. При цялото ми уважение към модераторския екип нали,тези хора са още от онзи период и винаги са си вършили съвестно работата и са си топ! А относно другото - това че работиш и имаш семейство и тн не трябва да ти е пречка ,винаги имаш уиикенди и вечер и сутрин преди работа ,възможности за снимки много.
Айде късмет и дано форума върне своя вид отпреди десетина години !
Здравейте отново приятели

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
Този Петър не е ли порасналия Васко/Марин...?

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
Има прилики в стила на писане и в проповядяаните "идеи". Но като се замисля колко има като тях, нищо чудно и да нямат общо помежду си. Най-вероятно с различни хора от една трол ферма. Хубавото е че като осерат стабилно форума после изчезват за някакво време, преди да се появят пак.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline я л т а

• Нямам спирка
  • МНОГОЗНАЙСТВОТО НЕ УЧИ НА УМ. Хераклит
    • View Profile
Защото може да са от така наречените на български език-"сеячи", може и тролове да са.
Спрете си просташките мнения !

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Хубавото е че като осерат стабилно форума после изчезват за някакво време, преди да се появят пак.

Именно това е най-силният признак че става дума за един и същи човек. Пробва различни вариации, един път е дядо, един път ученик, един път жена, но всеки път накрая има една и съща сентенция от тъпотии които го издават. После му писва и така до следващото превъплъщение.
« Last Edit: 06.09.2024, 21:49:51 by fafan »

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
Марина, Марин, Петър и оня със забравения потребител никога не бяха чели темата преди да пишат в нея. Не знаеха неща, които са писани дори 1-2 месеца преди появата им.
Украйна, победа!

Online mihailo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Драги сънародници, след като от повече от две седмици абсолютно целия форум бива засран (без извинение, то извинение грам не заслужава) от petur1111, и за жалост не отминава като сезонния грип, както при предходните изцепки на бай марин, байка марина и прочее, не е ли редно да се поосвободим от неговото присъствие? Няма раздел, няма актуална активна тема, която да не е завзета от тая тежка олигофрения. Ясно е, че не можем да накараме всички останали да не му се връзват и да не му отговарят, защото това значи да закрием форума, тъй като пак казвам, навсякъде е пламнало с тая зараза.
А точките, по които предлагам да бъде санкциониран по капиталистически, са:
3. ... клевети ...
4. ... или към каквото и да е противозаконно деяние са абсолютно забранени! (Отварям скоба, комунистическия режим е забранен със закон. Гледам, че в ЖП темата сме тръгнали да национализираме, окрупняваме, ТКЗСираме, ТИРаджиите ги пращаме да карат автобус, ако не искат ги пращаме в Белене или на Слънчев бряг).
5 . Теми и мнения с невярно съдържание се изтриват по преценка на модераторския екип. Системното публикуване на лъжлива информация води до наказания! (Колко по-лъжлива от това, че едно време е било направо супер, топ, трепач и т.н.)
12 . Писането на идентични мнения от един участник в една или няколко теми е забранено. Такива мнения ще бъдат изтривани без предупреждение от модераторския екип. (Совецкий союз велик, долу капиталистите).
И като цяло разбирам, че демокрацията ни отне много, като например ограничаването на свободата на словото, ама това вече не се търпи...
« Last Edit: 25.09.2024, 23:44:43 by mihailo »

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
Ами гледаме да го търпим, уж пазим плурализма, ама и на мен вече ми се вгажда от глупосите му.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline я л т а

• Нямам спирка
  • МНОГОЗНАЙСТВОТО НЕ УЧИ НА УМ. Хераклит
    • View Profile
Това е криворазбрана демокрация, ама от гледна точка на модератори и администратор. Просто си има тихи съмишленици, е моето мнение.
Спрете си просташките мнения !

Offline petur1111

• Запален по ГТ
    • View Profile
3. ... клевети ...
Клеветата е действие, което е насочено лично към някой човек. Нека който смята, че съм го наклеветил - да каже и аз лични ще му се извиня. Въпреки че няма такъв случай. Аз съм възпитан да отговарям учтиво и любезно дори и на тези, които ме обиждат.

4. ... или към каквото и да е противозаконно деяние са абсолютно забранени! (Отварям скоба, комунистическия режим е забранен със закон. Гледам, че в ЖП темата сме тръгнали да национализираме, окрупняваме, ТКЗСираме, ТИРаджиите ги пращаме да карат автобус, ако не искат ги пращаме в Белене или на Слънчев бряг).
Не си прав. Комунистическият режим е обявен за престъпен като в същия закон няма никакви санкции или наказания, т.е. от юридическа гледа точка - няма никаква практическа стойност.

Бих те посъветвал да прочетеш пак какво съм написал в железопътната тема. Национализиране като държавата дава пари за подвижния състав на частниците. Ако не ти харесва думата - представи си, че съм написал: държавата изкупува частниците. Няма нищо недемократично в това. Взимам пример от САЩ, където направиха закон, с който казват на социалната мрежа ТИКТОК, че или тя трябва да бъде продадена в определен срок или закрита. Останалите неща, които ти си написал (ТКЗСта, Белене и т.н.) са твои изопачавания и подигравки.

А всъщност аз изразих мнението си в правилната тема: какво трябва да се направи с железопътния транспорт в България, за да бъде по-добър. Това е мое мнение - не задължавам някой да се съгласява с него. Но нали тук е форум, в който може да се споделят мнения от любители на транспортната тематика?

5 . Теми и мнения с невярно съдържание се изтриват по преценка на модераторския екип. Системното публикуване на лъжлива информация води до наказания! (Колко по-лъжлива от това, че едно време е било направо супер, топ, трепач и т.н.)
Редовно цитирам източници, давам линкове към източници, цитирам официални документи, закони и т.н.

Има разлика между невярна информация и такава, която на теб не ти харесва.

12 . Писането на идентични мнения от един участник в една или няколко теми е забранено. Такива мнения ще бъдат изтривани без предупреждение от модераторския екип.
Моля да ми покажеш къде има две еднакви мнения! Сам ще си изтрия второто и ще се извиня за дублажа.

Offline Mammoth

• Нямам спирка
  • ČKD
    • View Profile
Искам тогава да си обосновеш с официални документи, новини или каквото щеш твърдението ти, че ватманите на отворените врати в депо "Красна поляна" не са имали правоспособност за управление. Или това е вярна информация защото ти си го казал?

Извинявам се за резкия тон, ако преценят модераторите да ме накажат, но във всяка тема вече чета спекулации, и че по бай Тошово време било много хубаво и саламите били от току що заклано прасе.
« Last Edit: 26.09.2024, 12:09:55 by Mammoth »

Offline kefaes6efa

• Писател
  • **
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Не влизайте в никакви дискусии и не хранете трола петър111111. Той е тук със задача да трови дискусиите, да прокарва опорните точки на руската пропаганда за носталгията по соца и лошия запад. Модераторите, слепи ли сте?

Offline Chezare

• Наистина съм луд
    • View Profile
Аз предлагам да се върнем в така бленувания социализъм- да направим едно демократично социалистическо гласуване и с резултат от 99,9% от гласовете Петър да бъде изгонен.  :devil:

П.С. Сериозно, ако модераторите си търсят "правно основание" за изгонването му, една такава анкета би свършила работа.
« Last Edit: 26.09.2024, 16:10:04 by Chezare »

Offline qwerty95

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Ако имаше начин просто да се ограничи големината на поста (поне за някои потребители), това щеше да свърши работа, или временни ограничения, ако пълни с такива огромни постове всеки път, аз лично ще съм ОК.

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
Ако имаше начин просто да се ограничи големината на поста (поне за някои потребители), това щеше да свърши работа, или временни ограничения, ако пълни с такива огромни постове всеки път, аз лично ще съм ОК.
Не е решение ... Ще пуска наколко поредни поста. Когато го напъва отвътре няма спиране.
Символите на нашия град са Витоша, кестените и трамваите.

С такива любители на МГТ врагове не му трябват.