Кога съм казал забавен?! Казвам разнообразен и интересен, не си измисляйте неща, моля ви... и добре каза каква е целта! Ама с електрически Ютонги това няма как да стане. През зимата мръзнеш, та да има ток да върви поне една смяна, лятото е същото, ама пък тогава ти е жега, за да върви бараката. Едно парче от това удоволствие е 1 млн. лева, направо чудно! Ами шофьорите, които трябва да изкарат цяла смяна мръзнейки, някой пита ли ги? Това нещо го нямаше и няма в "бангиите", които солите. о302Т бяха топли, зелените също, тези 2 модела са може би най - топлите автобуси, които сме имали, Икарусите в момента и те са много топли, това нещо липсва при ел. Ютонгите. Лионите... какво да кажа, пълен студ. В предната секция има само една смешна духалка и това е, мръзнеш си, слушаш я как нещастно се върти перката и се возиш. Шофьорът не го знам какво му е като отвори първа врата и няма кабина. Имам и неща за другите ПС, ама не ми се изброява, а и това са най - важните, които обаче липсват в новите и "хубави" возила. После защо съм недоволен... Уж екстри имат, ама май са си само на хартия. От всичко ново най - читави са Цитаротата на Еридантранс, а именно - топли, бързи, стегнати, с хубав салон и т.н.