Author Topic: Доставка на 8 нови влака за депо Земляне  (Read 520 times)

Offline fizik

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Пусната е нова обществена поръчка за доставка на влакове за увеличаване на броят налични състави за МД3.

Поръчката е съвместна с доставяне на влакове за депо Обеля на обща стойност 250 млн лв, от които 110 млн лв за влаковете в депо Земляне.

Влаковете трябва да са с дължина 60м и да са напълно съвместими с наличното по метродиаметъра оборудване за управление и сигурност. Срок на изпълнение - 36 месеца.

Повече информация тук - https://app.eop.bg/today/257353
« Last Edit: 01.01.2023, 17:09:23 by fizik »
Може и да живея в Берлинско предградие, но ми пука за Софийския транспорт. Т.е. съм точно обратното на Фъндъчката - може и да живее в София, ама хич не и пука за Софийския транспорт

Offline CNN

• Наистина съм луд
    • View Profile
Депо Красно Село?? По скоро искаш да кажеш Депо Земляне

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
А какви ще са тези нови 8 влака за депо Обеля? Има ли място там за такива? Да не би да са решили да почнат да бракуват руски и да купуват най-накрая западен подвижен състав за старите линии?

Offline fizik

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Депо Красно Село?? По скоро искаш да кажеш Депо Земляне

Коригирано

А какви ще са тези нови 8 влака за депо Обеля? Има ли място там за такива? Да не би да са решили да почнат да бракуват руски и да купуват най-накрая западен подвижен състав за старите линии?

Има тема и за влаковете за Обеля. Моля дискусията за Обелските влакове да си бъде в тяхната тема
Може и да живея в Берлинско предградие, но ми пука за Софийския транспорт. Т.е. съм точно обратното на Фъндъчката - може и да живее в София, ама хич не и пука за Софийския транспорт

Offline eco_power

• Запален по ГТ
  • URBAN ECOLOGY
    • View Profile
    • Email
Нали уж бяха казали, че само първите доставки ще бъдат от по 60 м, а следващите ще са 80-метрови влакове ... :neznam:

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Пред истината всички сме еднакви
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Перонните прегради нямат повече врати от сега наличните на влаковете.

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
Не е вярно, имат допълнително няколко врати (4 броя) след всеки един сегашен състав. Тоест за още 1 вагон.