Poll

Трамвайте на кое депо са най-подържани?

Красна поляна
21 (24.1%)
Банишора
24 (27.6%)
Искър
28 (32.2%)
на никое, всички са маскари!
14 (16.1%)

Total Members Voted: 87

Author Topic: Трамвайте на кое депо са най-подържани  (Read 15099 times)

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Quote from: 822
А който работи на 724 по-добре е да не ги включва,защото не топлят и са адски шумни.715 наистина е топъл,впрочем на кой ватман е зачислен,защото гледам горе-долу се грижи за него или просто 715 има късмет.
715 е зачислен на Стефка и Верка ( ако ти говорят нещо двете имена ).
Днес пуснах донесение за неосветен бутон на 4-та врата. В Петък изписах един куп неизправности , както и тази . Естествено ги е домързяло да го оправят - да сложат крушка и да сменят контактора "шалтбау"
. В четвъртък 715 е бил на преглед , но измамниците са измамили ОТК-то като са направили мост между крушката на 3-та врата и крушката на 4-та врата. като се отвори 3-та светват и двете , като се отвори 4-та нищо не свети . Използвах крушката за да вържа сигнал за мигачите на бутона на звънеца.
« Last Edit: 16.01.2008, 18:18:35 by София 70 »

Offline 822

• Наистина съм луд
    • View Profile
Тоя проблем с копчетата на вратите и други хора(знаш) бяха писали за него-за втората врата преди въобще не светеше,а за 4 само премигваше от време на време.Верка не знам коя е,Стефка я знам.
ЦЕНТЪРА,ЦЕНТЪРА...ОНЯ РУСИЯ И ПЛЕМЕННИКА, ПАК МИ ДИШАТ ОТ ВЪЗДУХА,ВИКАЙТЕ ПАТРУЛКИ И ЛИНЕЙНИ!!!

Offline conecto

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 303555835
    • View Profile
    • Email
Толкова ли е сложно и скъпо да им се оправи парното на тези кочини - все пак за електрически печки става въпрос, не за климатик на S-класа? Твърдите, че парното работело - аз цяла зима грам топло не усетих да духа в който и да е БГ трамвай - при това в часовете, в които уж трябва да се пуска.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Quote from: conecto
Толкова ли е сложно и скъпо да им се оправи парното на тези кочини - все пак за електрически печки става въпрос, не за климатик на S-класа? Твърдите, че парното работело - аз цяла зима грам топло не усетих да духа в който и да е БГ трамвай - при това в часовете, в които уж трябва да се пуска.
Качи се в 715  -единствено в него е топло.

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Quote from: София 70
Качи се в 715  -единствено в него е топло.
Има и други топли трамваи - като 702 например.И други мотриси по тм 6 съм засичал, но не помня номерата...

Offline 822

• Наистина съм луд
    • View Profile
И 709 е с добре поддържано парно.
ЦЕНТЪРА,ЦЕНТЪРА...ОНЯ РУСИЯ И ПЛЕМЕННИКА, ПАК МИ ДИШАТ ОТ ВЪЗДУХА,ВИКАЙТЕ ПАТРУЛКИ И ЛИНЕЙНИ!!!

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Quote from: emo
Е тука съвсем не съм съгласен.
Кажи ми 441, 466, 501, 502 и 463 са по-добри от банишорските и ще се изсмея.

А ако искате да сравняваме 319, 320 и 325 с 322, 323 и 324?
от изброените само 322 , 323 и 324 не съм карал , но затова съм се возил . Понеже говорим за трамваи , които са модел 1950 година искам да кажа , че за възрастта си тези вагони , изключая 466 ,502 и Краснополянските ,останалите са добри вагони за вида си . В една хубава сутрин се наложи да поработя с 441 и останах изумен . Очакванията ми бяха , че ще се разпадне по пътя , но това не се случи . Успях в проливен дъжд и изключително много пътници да изгоня 9 минути от Илиянци до Цар Симеон.
З25 го карах миналата седмица и останах горе-долу доволен от него . Разбира се изгоря кабел в захранващата кутия на втори двигател , та се наложи да взема 320 , вагон , който аз много обичам . Когато съм на 1 и той е на Триъгълника задължително го взимам .
« Last Edit: 03.06.2008, 19:53:16 by София 70 »

Offline 822

• Наистина съм луд
    • View Profile
441 e на моменти.Зависи си от поддръжката,иначе не ми от антипатичните.501 обаче много го мразя за разлика от в.144.
Каквото и да си говориме от банишорските най-добри 4** са 446,452 и 455.На останалите винаги могат да им се намерят кусури.А от краснополянските 4** най-добър е 429,а 427 пък набира много бързо,но страшно вие на ел.спирачката.