Подвижен състав > Автобуси
MAN A39 Lion's City DD ND313 (2602-2605)
Kingpin:
Само дето те няма да заменят МАН СГ 262.
Май за линия 5 ги гласяха?
Mizchiev_Dev:
За 3 в делник, в уикендите 3, някоя от експресните, май тази до НИМ беше.
fafan:
--- Quote from: Kingpin on 20.02.2024, 20:14:28 ---Май за линия 5 ги гласяха?
--- End quote ---
Гласят ги за смяна на табелите най-вече и други разкрасителни разходи.
А по кои линии ще ги видим зависи от това колко време ще са изправни и колко време ще седят на трупчета.
Tisho:
--- Quote from: Niko.G on 20.02.2024, 23:22:57 ---
--- Quote from: AGENT 006 on 20.02.2024, 16:24:07 ---Някой да не си е помислил, че тези автобуси ще са ни за поемане на тежка транспортна задача? Аз лично не съм против идеята за двуетажни автобуси, но те няма да ни разрешат проблема с между 100-те и 200-те съчленени и солови автобуси, които спешно трябва да подменим. На всички им стана ясно, че въшки и употребявани автобуси се купуват с лекота, хайде да вземем да се налегнем и да измислим обществена поръчка за конвенционални пълноразмерни автобуси вместо да се занимаваме само с глезотии.
--- End quote ---
Същите, които вкараха двуетажните, още лятото предложиха втора ръка съчленени и соло Цитаро, Евро 5 и там пакет екстри. Предложението бе моментално отхвърлено на заседание на СОС. До тук.
--- End quote ---
Немало е далавера явно - с изключение на някакъв рехав % европейски возила, целта им е масово източване за евтинджоз боклуци с калпаво изпълнение и много за крадене.
Тук ще потънат хиляди за ремонти ей така, а парите можеха да бъдат изхарчени другояче.
Kingpin:
Защо решихте, че ще потъват хиледи за ремонти. Аз предполагам, че както се пести от поддръжка на другите автобуси, така ще е и при тези. И всичко е точно :)
Иначе, ако наистина ги гласят за линия 3, аз не си го представям. Не виждам по планинския път към Пасарел двуетажен автобус - ще трябва на места да кара доста изнесено и да навлиза в насрещното, за да не забере клоните на дърветата. Друго - ще трябва да взима завоите много бавно, ще прави тапи и ще изнервя трафика. Не знам всъщност и колко точно метра са високи тези автобуси и дали няма да има проблем в участъците с тролейбусни жици.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version