Подвижен състав > Автобуси
Военни возила
Balkanton:
Да ви питам - виждали ли сте едно тъмно-синьо съчленено Конекто, с което превозват гвардейците, когато има церемония в центъра. Отвътре е със сиви дръжки. Понякога ги возят и с едно междуградско Конекто, пак тъмно-синьо. На 1 януари имаше церемония по издигане знамената на България и ЕС пред Ал. Невски и тогава ги видях и двата паркирани.
difian:
--- Quote from: Balkanton ---Да ви питам - виждали ли сте едно тъмно-синьо съчленено Конекто, с което превозват гвардейците, когато има церемония в центъра. Отвътре е със сиви дръжки. Понякога ги возят и с едно междуградско Конекто, пак тъмно-синьо. На 1 януари имаше церемония по издигане знамената на България и ЕС пред Ал. Невски и тогава ги видях и двата паркирани.
--- End quote ---
Дам.Аз ще потърся, май имах и снимки.Но дръжките не бяха ли червени.Поне съм сигурен, че има същите ел.табелки като на тези на Автотранспорт.Имат пак в същото синьо от тези малките бусчета, Исузу, май. Имат и в матово маслено зелено МВ Интуро.На него 100% имам снимки
difian:
За съжаление съчленният е само в съзнанието ми.Но ето няколко интересни снимки:
(болшинството са на МВ и затова се надявам, че не се отклонявам много)
borosport:
Баш армейско зелено и синьо
Balkanton:
Може пък и червени да са били дръжките, не съм сигурен. А знаете ли къде им е гаражът на тези возила?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version