1949 и 1953 няма да се правят. А за ремонта на 1121 май просто няма човешки ресурс, имайки предвид заетостта на сервиза с тухли и турски боклуци
1921 е ДВГ, но не е казано, че няма да се прави. 1913 и 1923 не са безвъзвратно развалени, но засега няма нужда, време и ресурс за тях. 1957 има проблем с ДВГ и целият тресе жестоко и няма да се прави. 1935 единствено се движи в момента. 1905 няма двигател, тоест е отписан тотално, 1909 и 1929 са си тотален брак. 1767 е под въпрос - както казах, всички тези рейсове изискват време и финансов ресурс, а такива неща няма. Дори да се оправят - видяхме какво стана с 1921 и 3592. Друг факт е, че няма кой да ги кара - шофьорите отказват да излизат с тях. 1118, 1135, 1121 са в още по-сложна ситуация, та и те са малко вероятни за оправяне (може би само 1121 с изгнилата основа на шасито при двигателя има малък шанс).
Аз не разбирам защо храните надежди по автобуси, които от години плачат за спешен брак.

Това е защото ви се иска да удължавате агонията за пътниците или от някаква примитивна, инфантилна фенщина...?
Спешен брак чакат и оставащите МАН СГ262, БМЦ Белде, шепата български трамваи и последните 2-3 тролея Икарус.
Конектата и 345 са на доизживяване, включително съчленените, които окапват лека-полека.
С времето ремонтите ще стават все по-скъпи, надхвърлящи себестойността на автобуса. И все по-ненужни с оглед покупка/поръчка на нови автобуси, тролеи, трамваи...
3592 мисля, че умишлено го държаха до последно.
Той беше на изкуствено дишане, както и по-голямата част от модела, които окончателно ги спряха и почти веднага след това бракуваха преди повече от 3 години.
Последно преди няколко дена като го гледах на 404, изглеждаше сцепен в средата, над втора гума.
Неописуема е за мен арогантността зад финансирането на фалшиви ремонти, които се правят месеци преди дадени превозни средства да се бракуват.
И за да не ме набеди някой ще спомена, че Конекто и 345 не бяха лоши автобуси.
Като технология не са особено впечатляващи за времето си (през 1998 отдавна има 405ГН2 и през 2003 има и Цитаро), но са били добра покупка и доста тачени в първите си години.
Помня време, в което на 102 не се допускаха да бъдат титуляр, докато обслужваха 83 и 11. Возих се в бараки като 343, 361, 1377, 1373, 335, 337, 339 и много други с надеждата някога да ми се падне Конекто Г.