Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Stahlgewitter

Pages: [1]
1
Калифорния...момиченцето от снимката само искам да попитам дали ще се върне в Разлог? При Рила и Пирина...Да ходи на моренце и планинка... Въпросът е реторичен- НЯМА!

2
А за дребната подробност какви са доходите не е важно да споменем. Или е нормално разходите ми за транспорт да с ами най-голямото перо в бюджета, повече от сметката ми за ток, вода, телефон, телевизия, интернет и дори топла вода през лятото? Сумарно картата за всички линии е по-скъпа от сумата на сметките ми за ток, вода, интернет и телевизия...

3
Изтрити теми / Re: 4027...
« on: 29.06.2013, 23:17:02 »
А при нас с какво ги шлайфат?

4
Изтрити теми / Re: Място за чистене
« on: 25.05.2013, 09:08:33 »
"Иглата" на "повелителите на кашкавала", няма смисъл да я чистите. Тя напълно си заслужава състоянието.

5
Изтрити теми / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 03.01.2013, 20:10:49 »


Че какво има да обяснявам?  Хора, вършили престъпления, са попречили престъпленията им да бъдат разкрити. Голяма изненада. Пак такива хора има във властта. Пак голяма изненада. Това, което казвам е, че няма значение, че тия хора са били комунисти, роялисти или хипари. ВСЕ Е ТАЯ. Въпросът е, че в управлението на държавата има некачествени хора и далеч не всички от тях са свързани с бившите силови структури (да не говорим, че доста от въпросните скоро природният ред ще ги лиши от възможността за активно действие на 90 години). Ето това е прах в очите. Също толкова некачествени хора печелят влияние на база антикомунизъм и ето това е прах в очите. Важно е колко струваш и какво си готов да направиш за държавата и обществото си, а не дали си бил доносник на ДС, когато почти всички са били така и така. Папата е от Хитлер Югенд - не виждам някой да настоява да го махнат оттам. Същото и тука с бившия президент, чието огромно сътрудничество с ДС се заключава в книга за Македония. Голяма работа. Ето защо лустрацията не бива да се надценява - със сигурност е щяла да е положителна за страната ни, но ако ей сега бъдат изхвърлени всички с номенклатурно минало от властта, аз твърдя, че нищо няма да се промени, защото както вече казах корупцията, неграмотността и нежеланието да се работи за родината и обществото са на всички нива, навсякъде, цялата ни държава е пропита от тях.

Но вие си вярвайте, че няма комунист, няма проблем.
Има, и то доста по-големи проблеми, отколкото комунизмът изобщо някога е създавал.
Честно вдигаш ми кръвното. Трима души ти казват, че говориш откровени глупости, ама си тъпигьоз и продължаваш като радио Христо Ботев да си пееш.
За тая приказка, че имаме по-големи проблеми от тези които е създал комунизма, лично ти дължа един шут в мутрата, защото се гавриш с паметта на мъртви хора. Паметника им се намира на НДК, можеш да се разходиш да видиш какво скверниш.
Вярно е, че народ който не познава историята си е обречен тя да се повтаря. Туземци като теб избраха Виденов и Станишев.

6
Архивирани теми / Преброяване 2011
« on: 01.03.2011, 09:19:28 »
Какво мислите за тазгодишното преброяване? Какви резултати ще покаже,ще ни изненада ли в сравнение с миналото(2001) и най-вече-ще бъдат ли данните достоверни?
Един конкретен пример събуди съмнения в мен-моя приятелка е преброена от родителите си,заедно с брат си в родното им  населено място в което не живее. И "уникалният код" са го дали 3 пъти-тя,родителите и и брат и.Така излизат заблуждаващи данни,че живее на различно от действителното място.
Днес в 24 часа излезе предварителна информация,според която сме се стопили с 600 000 души,което ,ако излезе истина,е повече от обезпокоително.С този темп след 110 години няма да има българи по българските земи.

7
Пловдив / Автобуси
« on: 05.10.2009, 13:37:31 »
Колко автобуса има в ПЛД сумарно и по колко Соло ,съчленени и двуетажни? Така като гледам на пръв поглед,май Хеброс бус е най големият превозвач.

8
Скапани са

Pages: [1]