Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 354626 times)

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
Получих 3 х 20 % наказание за едно "нарушение" ... Добре, че модераторът не е съдия.
Има бъг с платформата на форума, явно. Наказан си само с 20%, в историята на наказанията през 2 минути се е изписал 3 пъти текстът за причината за наказанието, на два пъти уж те е таксувало с 20%, веднъж с 0%….

Считай, че положението е като при вас в градския (тестове, проблеми, не знам си какво) и не бързай да съдиш, кой, какъв и защо… ;)
Аз си мислех, че сме грешни само ние в МГТ, каквото впечатление се добива от форума ... Пък то и при други можело да стават грешки.
Символите на нашия град са Витоша, кестените и трамваите.

С такива любители на МГТ врагове не му трябват.

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
В този форум коментираме ГТ и в частност грешките в него… Основи форум, където се коментират грешките в други сфери на живота… Тук основната тема е ГТ и се придържаме към нея! ;)

Споделям нагледно, за са си спокоен, че си само на 20%:
« Last Edit: 14.01.2023, 14:15:03 by difian »

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
В този форум коментираме ГТ и в частност грешките в него… Основи форум, където се коментират грешките в други сфери на живота… Тук основната тема е ГТ и се придържаме към нея! ;)

Споделям нагледно, за са си спокоен, че си само на 20%:
Тогава заменете думата "любителски" с друга, подходяща за коментиране на грешки.

Опа ... още 20 %.

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Нещо против правото на мнение ли си!? Нима любителите нямат право на мнение и оценка!? Всички сме пътници, ГТ е за возене на пътници, мнението и оценката на пътниците трябва да е много важна. Не всички пътуващи в София изразяват някъде мнението и наблюдението си, но тук във форума сме се събрали такива и го правим. Професионалистите как се справяте, оправихте ли го този ГТ или не още!? Мненията във форума са почти само мнения на любители, без реални последици!? Вие, професионалистите, чиито действия и решения са реални и с истински последици, какво правите!?

Сега си в горе-долу подходящата тема, така че няма повод за ново наказание. Но системните ти заяждания в темата за ПТП определено не бяха и затова се взеха мерки…
« Last Edit: 14.01.2023, 14:29:32 by difian »

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
Нещо против правото на мнение ли си!? Нима любителите нямат право на мнение и оценка!? Всички сме пътници, ГТ е за возене на пътници, мнението и оценката на пътниците трябва да е много важна. Не всички пътуващи в София изразяват някъде мнението и наблюдението си, но тук във форума сме се събрали такива и го правим. Професионалистите как се справяте, оправихте ли го този ГТ или не още!? Мненията във форума са почти само мнения на любители, без реални последици!? Вие, професионалистите, чиито действия и решения са реални и с истински последици, какво правите!?

Сега си в горе-долу подходящата тема, така че няма повод за ново наказание. Но системните ти заяждания в темата за ПТП определено не бяха и затова се взеха мерки…
Сигурно си прав ... за себе си.

Offline Chezare

• Маниак
    • View Profile
Не мога да разбера защо думичката "любители" означава "коне с капаци"? Когато аз критикувам, че 102 е на безумен интервал и е претъпкан, по логиката на някои хора тук това означава, че аз не съм любител !!!  :help: :help: :help:

Напротив, точно любителите би трябвало най - много да критикуват транспорта и да искат неговото подобряване, защото хората, които не са любители, утре ще се качат на колата и ще им дреме на знаете кое, докато любителите са загрижени за транспорта и искат неговото подобряване, което в себе си съдържа и критика към грешките му !!!   :neznam:

По вашата логика, когато един любител на вината отпие от чашата и каже "Това вино не е добро", той автоматично вече не е любител на вината :crazy:

И моля за извинение , че това мнение не е на място в тази тема, но след като вече е писано по този повод тук...  :rolleyes:
« Last Edit: 14.01.2023, 20:37:18 by Chezare »

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Без да съм запознат с конкретния случай, предполагам, че критиките идват от същите онези потребители, според които ако не одобряваш неоригинални и със спорни естетически качества тунинг и доработки по превозните средства, значи не си никакъв фен на гт :rolleyes:

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
Предлагам във форума да се обособи раздел на Сдружение ГТИ, където да се преместят темите за подвижния състав на сдружението и отразяването на процеса по неговото възстановяване ! Също на видно място в него да бъде публикувана банковата сметка за дарения и евентуално, ако има желаещи за физическа помощ с кого и как могат да комуникират ! Също тема за  идеи и организация на атракционни пътувания!

Offline TRAMS SOFIA

• Ограничени права
  • Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Искам да питам, защо коментара ми в ПТП и инциденти - относно водачЪт на мечока от ПТП то с 2328 е изтрит?
Колкото по-малко е сърцето , толкова повече злоба носи.

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
Защото трябва да пишеш поне малко от малко грамотно. Думи като "кви", "43 набор вампир" няма да се четат тук.

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
Ми то в кабините така се говори...