Спирки около центъра колкото искаш.Но забелязъл ли си, че колите не са никак малко вече.Една от причините е, че във Варна не може да се разчита на транспорт.Вчера от Владиславово ми се качват хора на 118А(от Тополи идвах), защото от 1 час нямало 20.
Казваш левият завой бил труден.Затова ли вчера имаше немалко бройки солота на 20?То и 13 и 39 са трудни за мнозина, но няма промени, нали?Не са проблемни за водачи с необходимите умения.
Мен не ме касае, защото аз разчитам на краката си, когато пътувам, а не на транспорт.Но колкото по-нередовен става транспортът, толкова повече излишен трафик ще има.
Защо им е тогава на 17А и 39 да минават през Академията?Нека минават пред общината и от Младежки дом надолу...
Транспортът в града би следвало да е удобен, а не своеволен, защото там било трудно или не.Преди около 4 години имаше ПТП около Басейна, обаче 20 минаваха със съчленени автобуси през Шишковата градина(да, точно онова жалко кръгово със 100 коли по него).Не пропускаше 100 спирки, а само една!
При нормални условия транспортът в града е пълен ташак, а в това жалко подобие на град от раз всичко почна да се строи - от сгради, до пътища, ВиК и кво ли не, всичко наведнъж и ежедневието в града става като гражданска война.
На Почивка има строежи, на 7, на 13, на 20, в Аспарухово.Целият град е в някакви хаос и анархия, просто защото с години се спеше и някои хора решиха като клапан от раз да отприщят ремонти, строежи и кво ли не още...