Транспортът в другите градове > Варна

Автобуси

(1/1)

transtriumf:
Нови автобуси не видях, само няколко къси Мерцедеса, които въртят по селата. МАНът НГ272 също е там, но е бракуван и доста обран. Катастрофиралият 4779 го нямаше, явно още е в сервиз. А шофьорът му се върна на работа преди 1-2 седмици.

ooleg:

--- Quote from: transtriumf on 01.08.2016, 12:45:22 ---Нови автобуси не видях, само няколко къси Мерцедеса, които въртят по селата. МАНът НГ272 също е там, но е бракуван и доста обран. Катастрофиралият 4779 го нямаше, явно още е в сервиз. А шофьорът му се върна на работа преди 1-2 седмици.

--- End quote ---

Ей сега се обадих на диспечерката на Делтакар , дето е даден GSM в сайта на Tony - изполвах личния повод да се обадя. Много крива бабичка беше до дъното на чевата. Вика пуснала съм "Соло" щото сме имали соло. Викам и, ми чия е работата да има автобуси - ваша или моя. Ако ставаше така да се обслужва 409 с каквото имаме щях и аз дакарам по 409 с леката кола. Ако беше проста работа всеки щеше да е преозвач. И и викам директно:
- Поне ще имате ли нови автобуси?
Отговор: - Имаме нови автобуси. Тука до 10-тина дена ще ги псунем.
Аз: Поне хубави ли са?
Тя: Де да знам господине не съм ги виждала. В гаража горе са в ...и каза нещо като лазур или лазар или нещо подобно. Така, че имат някакви автобуси и са в гаража "горе". Къде е гаража "горе"?!

dj_the_bus:
Топлофикация, комина.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version