Транспортът в другите градове > Варна

Доставка на 15 чисто нови соло автобуса

(1/12) > >>

Mammoth:
Предлагам в тази тема да се обсъждат подробностите около доставката. На 4 Юли ще бъдат отворени офертите за разглеждане.

--- Quote ---Купуват поне 15 нови автобуса за Варна, обучават шофьори и монтьори

Обществена поръчка е пусната за закупуването на минимум 15 нови автобуса за Варна, научи Varna24.bg от публикация в Агенцията за обществени поръчки.

Те трябва да са новопроизведени, в серийно производство (неограничена серия), нископодови, соло, градски автобуси, с две оси, категория М3, клас I, отговарящи на изискванията по отношение на автобусите.

Предлаганите автобуси трябва да притежават сертификат за ЕО. Предвижда се доставката на автобусите да е заедно с диагностична апаратура с необходимия софтуер за ДВГ и скоростна кутия.

Стойността на поръчката е над 6.3 млн. лева без ДДС. В сумата влиза и обучението на водачи и монтьори.

Обществената поръчка се финансира по оперативна програма "Региони в растеж" и на практика е част от втората фаза на проекта за интегриран градски транспорт. Срокът за получаване на оферти е до 30 юни.

--- End quote ---
Източник

nokia:
За тези мижави 6,3 млн.лв. най-много да са Ютонги като софийските, Исузу Новосити или пък новото Конекто. Соларис не вярвам изобщо да се появи в конкурса.

DjeimsBond85:
Поне да са Конекто а не китайските ...!Но нека да се молим поне нещо по безшумно да е защото като чух софийските Ютюнг свят ми се зави от шума!

transtriumf:
За тези пари могат да докарат читави машини 2ра ръка от Германия. За мен това е доста по-добър вариант от турски или китайски боклуци, били те и нови. Ако се купят употребявани автобуси (да речем Цитаро), бройката им ще бъде доста по-голяма и таралясници като 3066 и 1973 най-накрая ще могат да излязат в пенсия .

DjeimsBond85:
Иначе като купят автобусите живот и здраве дано да имат добър климатик ... иначе дали ще върнат на ТТ автобусите или ще останат?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version