Транспортът в другите градове > Варна

Setra S319NF (В 2480 НН)

(1/4) > >>

Mammoth:
Транстриумф са купили соло градска Сетра, по снимките които видях изглежда добре.

№    Рег. номер         VIN номер               Дата на доставка      Дата на влизане в експлоатация      БРАК

1.    В 2480 НН    WKK62711113100548          2018 год.                             2018 год.

dj_the_bus:
Автобусът е Setra S319 NF, докарана от Австрия, фирма Christophorus Reisen базирана в Mayrhofen, където оперира 5 редовни линии, а другото е туристически превози.

За нископодовата Сетра- не мисля, че това ги интересува, че е нископодова. Просто вече това са изпадналите екс-западни и евтини автобуси. Явно, че не съумяват да си сглобят наличните машини. Последните месеци в тази фирма не се ремонтираше, а се вземаше следващия автобус. А малките ремонти се правеха с части от съседния автобус, без да се купуват нови. Тъй, че нормално сега да им е трудно да ги възродят. Още, че доста бройки нарязаха. На времето, дори не желаеха да карат линии явно, защото 2014 си оттеглиха кандидатурата за линиите на Аксаково. А тази година- не бяха вкарали кандидатура. Предполагам, че стана, като Коско и Делтакар 2012г.- Аксаково са ги измолили да поемат линиите в крайна необходимост. Въпреки, че щях да се изкефя да се откажат и да тупнат нещо като Ченсфилд или ДАПа на тях линии. 2014г. Ченсфилд също подадоха документи за линиите на Аксаково, но не отговаряха заради туристическия си автопарк.

transtriumf:
Браво за покупката, но ми е интересно защо при толкова много автобуси са решили да купуват. Явно защото нямат нито един нископодов в движение. :D

Нещо умно от страна на ДАПа- добавени са курсове в 22:40 и 23:00 от Почивка на 148. :fan:

Mammoth:
Пиша тук, защото си е новина.

Сетрата на Транстриумф е на 409!!

plamen_yambol:
Има и GPS. Номерът му във Варнатрафик е 610.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version