Транспортът в другите градове > Варна

Solaris Urbino nH12/Urbino 18 Electric (тестови бройки)

(1/3) > >>

Mammoth:
В тази тема ще се коментират тестовете на въпросните бройки, при приключване на тестовете темата ще бъде заключена.

Urbino nH12
№    Рег. номер           VIN номер                Дата на доставка      Дата на влизане в експлоатация          Заминал
1.     PZ 109 PY    SUU241163HB017494             2019 год.                           2019 год.                                 27.02.19г.

Urbino 18 IV Electric
№    Рег. номер         VIN номер                  Дата на доставка      Дата на влизане в експлоатация
1.     PZ 285 PA    SUU34121EHB017666             2019 год.                           2019 год.                                 27.02.19г.

skin:
Тест №1 - батерията се включва за зареждане преди да се изключи двигателят, а не обратното.

Тест №2 - За километрите няма как да стане ясно в гаража, тъй като автобусът е празен, на почти равен терен, без светофари, спирки, задръствания, баири.

Утре по наряд е на 31, но очаквайте да е с хартиени табели, тъй като някои от водачите не са напълно наясно със системата, а тя няма и памет, поради което се налага ръчно подаване на информацията.Хем да го видим по баира за Виница колко ще харчи.Хубаво е, че е тук, та да изплакнем окото, защото електрически няма да се поръчва.Трябва да може да изкарва две смени, което не вярвам да е възможно засега.Дори да се монтират електростанции по обръщачите, за 5-10 мин. престой ще зареди 5-10 %, което е нищо в сравнение с консумацията.Да не споменавам и таблото, което е иновативно, но и ще е пълно с проблеми.Тъч скрийн технологията не ми се струва много надеждна пред аналоговата в категория врати и безопасност.За осветление в салона, климатик и прочие може, но не и за управление.Мерцедес последните години тестват нещо подобно на новото поколение камиони, та Соларис и те да не останат назад.

1640 не го виждам в наряда.Имаше някакво усложнение по него.Може и да цъфне някъде утре.

KRAKOMOBILA:
Момчета в четвъртък съм във Варна - моля проучете къде ще се движат електробусите за да направя някоя и друга снимка. Благодаря Ви.

skin:
Във Варна нарядът излиза ден за ден, така че в сряда по обяд ще може да се разбере в четвъртък кой къде ще е.
Но пак няма гаранция, защото може да има усложнения и да ги приберат от линия, или изобщо да не ги изкарат в конкретния ден.Да се има предвид.

DjeimsBond85:
Преди около час видях тестовия Соларис да се прибира към гаража, видях че има като на влаковете където се вдига за да се зарежда.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version