Транспортът в другите градове > Варна

Новини и общи дискусии

(1/146) > >>

Mammoth:
Това е продължението на старата (архивирана вече) тема.

Тук ще се обсъждат маршрутните промени и други новини свързани с градския транспорт на Варна.

skin:
От 24.04:

transtriumf:
Да ни е честито! :fan:

Режат лентата на бул. “Левски” днес


Спазиха си обещанието за Великден, дано да не е претупан.
Бат' Бойко и той ще идва и транспортният хаус ще е още по-голям като минава през града кортежа му. :crazy:

Да видим обаче как ще е движението след като резнат лентичката. Самият булевард изглежда добре, но кръговите... На места трябва да се затварят кръстовища (особено с малки улички), защото комбинацията кръгово+светофар гарантира огромна тапа, ако ще града да е прекосен от магистрала. :rolleyes:

ooleg:
Аму пуснете филмче от край до край с кола. Това с кръгово и светофар малко ми звучи сюреалистично. По принцип едно кръгово може да дава не толкова добри резултати и да прави задръстване, ако се въртят много коли из него в различни разклонения, но слагането на светофар  гарантира проблемите в повечето случаи.
Сега в стийт вю-то е мазалак от комбинацията кадри от 2012/2018 год. и актуална карта.

Освен това е добре да има някаква линия, която да е нова и да го използва по някакъв начин щото от досегапното положение масово линиите вървяха надлъжно по булевардите и опитите частично да минават напречно бяха доста трагични в някои случаи. Например 118 от ЛК Тракия като завива към Цар Освободител.

Mammoth:

--- Quote --- На 25.04.2019 г. от 10:00 до 16:00 часа ще бъде преустановено обслужването на всички тролейбусни линии, поради профилактика. Абонаментните карти ще се признават за редовен превозен документ в автобусните линии за посочения интервал.
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version