Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Knoxville

Pages: [1] 2 3 ... 295
1
Разни / Re: Футбол
« on: 10.07.2024, 15:09:03 »
Най-нагласенчески беше регламентът за 1982 - Испания. Тогава във втора фаза имаше 4 групи по 3 отбора, при което играещите в последния кръг 2 отбора знаеха какъв резултат да си докарат, а третият отбор наблюдаваше безпомощно.

Следващото световно ще е с 16 групи по 3 отбора. В случай на равен обаче, ще има продължения и дузпи (за продълженията не съм сигурен, но няма да има равенства). Да видим дали ще има уговорки за голова разлика.

2
Изтрити теми / Re: A1 Тракия
« on: 06.07.2017, 14:45:16 »
Пазиш най-вече колите пред теб, след това тези зад теб.

3
Ех, отдавна не съм влизал тук и забравих как се казваше малкия любител на съобразената скорост. Ще се надявам скоро да напише мнение по темата. За да не бъда чист спам, ще кажа, че АПИ и КАТ са за бесило.

4
3629 снощи беше на 84.

5
През нощта най-дясната лента на Малинов между ХМС и 43 блок е очертана в жълто. Нагоре нямаше как да проверя. Засега няма други индикации, че ще бъде бус-лента, но сигурно скоро ще се случи.

6
Комшията ми е с 48**ВВ, видях и 56**

7
Значи ще видите вие манталитета на метровлаковете  :) :rolleyes:

8
Разни / Re: Цените на горивата
« on: 01.03.2016, 23:37:14 »
Петролът на Малинов отново работи.. вече е на самообслужване.

9
Агенте, на доста места липсват светофари в "края" на кръстовището. Ти вече караш кола и това би трябвало да ти е правило впечатление. Отдавна не съм минавал през въпросното място (Черни връх и Вапцаров), и не съм сигурен дали светофарът е 'умен', но всеки шофьор с поне малко опит може да се ориентира по това какъв е неговият сигнал по пешеходния светофар.

10
А светофарите в момента зад стоп-линията ли са поставени?

11
Малко са фирмите, които ще назначават нови хора на ръководните и отговорни позиции. Много по-честият случай е да преквалифицират работник, които има опит във фирмата и знае как стоят нещата отвътре. А на негово място да назначат друг.

12
Значи скоростта не е съобразена ;)

Аз пък не вярвам, че въобще някой ще се отзове заради аварирал автобус.

13
А откъде знаем, че не се е обадил?

14
Движението го регулира КАТ.
А ако водачите на леките коли се движеха със съобразена скорост, нямаше да им се налага да спират рисково в последния момент  :P

15
Софтуерът ще знае кога някой ще блокира трамвайното трасе пред УАСГ и за колко време. Колко му е. 8)

16
3807 също е с Шел

17
Доста хора спряха да четат не само мнения, ами и форума.

18
Може ли да дадеш кадъра в по-малък мащаб?

19
В тази ситуация собственикът на ударения автомобил откъде може да търси обезщетение по гражданска отговорност? Ще се обади на 112 и ще каже, че някой му е ударил колата, а оттам нататък?

20
Ще бъде платена, ако има протокол за ПТП от КАТ.

И това също не е вярно !
А кое е вярно?

Pages: [1] 2 3 ... 295