Масов градски транспорт > Новини от София

Ден на отворените врати на депо Клокотница - 17 септември

<< < (2/14) > >>

RADOCVET:
Деца ще се надбягват с ретро трамвая в отсечката между Козлодуй и Лъвов мост.

qwerty95:
Хора, моля ви правете много снимки, защото няма да мога да дойда и ме е много яд. Искам всичко да снимате и да качите тук. Благодаря!

comet:
Обърнахте ли внимание, че 17 е работен ден?:rev: Жалко е, че на празника на София за поредна година се работи и се организират събития.

maniak:

--- Quote from: qwerty95 on 13.09.2016, 15:22:56 ---Хора, моля ви правете много снимки, защото няма да мога да дойда и ме е много яд. Искам всичко да снимате и да качите тук. Благодаря!

--- End quote ---
Със сигурност ще има много снимки, имаме уверението, че ще има и доста медийно присъствие.


--- Quote from: comet on 13.09.2016, 18:45:57 ---Обърнахте ли внимание, че 17 е работен ден?:rev: Жалко е, че на празника на София за поредна година се работи и се организират събития.

--- End quote ---
Да, обърнахме внимание. Независимо от това събитието ще се проведе именно на 17ти, като до момента има много сериозен интерес. А с оглед на това, че такива събития не се случват всеки ден предполагам, че истинските ценители на депото ще дойдат. Освен това - училищата през деня работят по специален график, което е основание да считаме, че много хора ще дойдат с децата си за да им покажат ретро трамвай, ретро автобус и ретро пожарна.

maniak:
В рамките на празника ще прекъснем за 10 мин. движението по бул. Мария Луиза между ул. Козлодуй и бул. Сливница. Там ще има надбягване между деца и историческия трамвай. Спортът и зелените трамваи имат много общо :)

http://sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=16&sub_open=90395&nxt=0

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version