Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rakovm

Pages: [1]
1
Да, до колкото знам трябва да има влакове и в друг цвят. Дори на Земляне на таблото е сложен влак, който е червен. Изглежда мнооого красиво, нямам търпение да дойдат.

2
Здравейте,

Отдавна следя форума, дори съм писал няколко пъти. Член съм на големия международен форум. Сега видях, че и тук има тема за новите влакчета на М3. Аз съм ги виждал лично във Варшава, където са почти същите и мога да кажа, че са много много удобни. Онзи ден дори успях да се разходя до Земляне и за мое очудване видях доставката на новия влак. Знае ли някой кога ще могат да се видят и другите цветове? Определено софийските са по-приятни за окото от варшавските.

Поздрави!

3
Т.е. отново през станциите преминава влак, без да спира и е тестов, едва ли влак, който превозва пътниците до цариградско шосе изведнъж става тестов и продължава до летището  :blink:

4
Здравейте, с интерес следя темите, но до сега не съм могъл да дам никаква интересна или нова информация, за това не съм писал, но...
днес като се придвижвах до Цариградско шосе си имаше работници, които си щъкаха по релсите (говоря посока Дружба, където са тестовете), т.е. може би днес няма тестове, едва ли спокойно ще се разкарват по релсите с риск за живота си. На тупика на Младост имаше Русич, а не номер, но не можах да видя дали е "Изпитателен", интересно, че навреме започнаха тестовете към Летището, но за Бизнес парк още нищо не се знае.

Pages: [1]