Транспортът в другите градове > Бургас

Автобусен транспорт-Бургас (ОБЩА ТЕМА)

(1/658) > >>

west_1984:
Тук ще се коментират всички автобуси (TEDOM, Mercedes-Benz O405G, Den Oudsten и т.н.) движещи се по линиите в Бургас, освен SOLARIS, за които има отделни теми.

$h@IdEr:
Днес сутринта се появи TEDOM по 8-цата и това беше 7130. Нищо чудно неклиматизираните екземпляри да бъдат пускани до Г. Езерово. По-късно ще пусна и снимка. От две седмици не се вижда на линия ДАФ-ът 349.

Bus_lover:
Та, вече беше заключена старата тема за Соларисите, та мисля, че тук е мястото да питам двамата ГТ мафиоти, присъствали на представянето на тези първи за Бургас чисто нови съчленени автобуси от 1996 г. насам, дали са се престрашили да идат при кмета и да му подхвърлят нещо за евентуално запазване като музеен екземпляр на някой от Чавдарите 120. Ако аз бях там (вече ми почна семестърът и съм в Търново), щях да го направя, ако имах възможност. Така, де - по-вероятно щеше да е да ме отреже, но поне да знам, че съм опитал.

Иначе запазването засега на втора автоколона в сегашния ѝ вид наистина е изненада. Не подозирах, че 2 от ДАФ-овете ще продължат да се движат, макар и вече не преклонната възраст от над четвърт век. Явно им имат доверие, а и май пътниците не се оплакват особено от тях.

$h@IdEr:

--- Quote from: Bus_lover on 20.02.2013, 17:14:33 ---Иначе запазването засега на втора автоколона в сегашния ѝ вид наистина е изненада. Не подозирах, че 2 от ДАФ-овете ще продължат да се движат, макар и вече не преклонната възраст от над четвърт век. Явно им имат доверие, а и май пътниците не се оплакват особено от тях.

--- End quote ---
Не изцяло. Мерцедесите О405N вече са официално зачислени на II автоколона, като 9657 тръгна по 32 в 17:40 ч., 3816 беше с табели за Трояново, а Конектото 4020 се върна от Българово. Освен 7130, по 8-цата се появи и 7133. Относно ДАФ-овете, почти е сигурно, че 349 няма да излезе повече. :(

did_ko:
Същите два Тедома тази сутрин отново са по 8- цата. Сутринта към 05:30 Мерцедесът "Геотон" 9658 се движеше по Демокрация покрай морската градина в посока жп гарата. Не успях да видя табела, както дали имаше хора в автобуса, предполагам, че е изпълнявал курс, извозващ шофьорите, застъпващи от рано по график.

Edit от 17:45

Явно и двете Конекта са прехвърлени на втора автоколона.Втора смяна по 32 се движи 4018.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version