Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - victory1

Pages: [1]
1
Разни / Re: Смяна на номера
« on: 14.08.2021, 19:39:58 »
Здравейте чудех се ако имам стандартен правоъгълен номер дали мога някак си да го сменя със квадратните които най често се виждат отзад на джиповете. Според мен изглеждат по хубаво.
Това ще е интересно да се проучи. Предполагам, че ще може, но ще е като за поръчка на номер по избор/ тия от 300 кинта мисля бяха /.

2
Простете, ако е коментирано,но защо няма серии рег. номера с буквите Е, О и У?
Е как да няма? Всички ремаркета, полуремаркета, каравани и подобни са с Е. За У мога да предполагам - не е буква от латиницата и едвам е минал номера с ямболска област като Y. За О-то не е ясно, защото го има отпред в няколко области, защо да го няма и отзад при буквения код.
Предполагам, че "О" не присъства в буквените кодове заради приликата му с нула.

3
Пловдив PB 0077 HM, но като гледам в таблицата вече е писано. Още 7 серии освен тази, няма и 2 години най-вероятно докато свършат. От началото на годината са минали НА и НВ, до края на годината още 2 серии сигурно. Като гледам как СА и С са пропуснали една серия, сигурно до края на другата година ще имаме нов код за Пловдив.

За Пловдив ми хрумна една екзотична идея за код АР или ВВ, а за Велико Търново ТР и ТН

Откъде на къде АР? От Асеновград ли идва? Аз съм изцяло пас, това да не ти е Габрово и Севлиево. А на Велико търново надали в близките 60 години ще свършат сериите, че да си фантазираш за нов код. Ако искаш измисли за Ямбол и Смолян как да е новия код  :D :D :D :D.
Много агресия пич... Тук не ти е БГ Мама или фб за да избиваш комплекси ;)

4
1. Забелязан преди два дни във Врачанско един джип от по-старите (забравих марката) с номер С 8964 КХ. Както бяхте писали, явно това е серията с квадратни номера, предхождаща двете СА **** ВХ и СА **** СТ.
2. Напълно ми е ясно че не зависи от никого от нас освен началниците на КАТ в областните градове обаче ми се иска да споделя с вас мнението ми относно това какви могат да са следващите комбинации на някои области :
1. Пловдив - РО ; ВВ
2. Бургас - АС
3. Русе - РС
4. Монтана - МА ; МН ; МТ
5. Варна - ВА ; РН ; НА
6. Кюстендил - КС ; КТ
7. Хасково - ХА ; ХС; ХК ; ХВ

Оказва се че за някои по-малки градове в които комбинациите едва ли ще свършат скоро, вариантите за код са по-смислени като абревиатура спрямо името на града. За сметка на столицата където не останаха като цяло много варианти, ама така ще бъде докато на чиновниците от КАТ не им светне лампата да преиздадат всичките заличени номера с кодовете С и СА.

За Пловдив ми хрумна една екзотична идея за код АР или ВВ, а за Велико Търново ТР и ТН

5
Електробусите са в града на общински паркинг от няколко месеца, чака се "подобряване на инфраструктурата". Неофициално знам, че ще тръгнат от есента, ще гледаме дали ще е така или ще си ръждясат на този паркинг.

6
Днес в КАТ София вървяха номера 88** и 89** СМ. Предполагам през другата седмица ще влезе новата серия СВ **** СН

7
Във Велико Търново върви серия КТ,от следващата седмица 3000

8
Забелязвам че има два града където сериите вървят доста бързо това е София 1месец и половина и следваща серия следващия град е Пловдив за 4 месеца минава серия след това е Варна минаваха за около 6 месеца една серия сега заради ковид минават доста бавно 8 месеца ето и регистрирах колата си мар месец тогава номера който ми се падна е В3325ТА и после доста време отне да дойде серия ТС ама само едно не ми е ясно защо не вървят по азбучен ред серите пример ТА ТВ ТК ТМ ТН ТР ТС ТТ ТХ ами вървят ТА ТВ ТС ТХ ТК ТМ ТН ТР ТТ каква е логиката

Модератор: Хайде научи се да пишеш с препинателни знаци! Неграмотността не се толерира във форума! Следващите подобни мнения ще бъдат изтрити. Както и последните три, ако не ги коригираш на книжовен български език!
Във Велико Търново Само серията започваща с А вървеше разбъркано АА,АВ,АС,АТ,АХ,АК,АМ,АН,АР. След това сериите тръгнаха поред,а именно ВА,ВВ,ВК,ВМ,ВН,ВР,ВС,ВТ,ВХ същата работа е и със серия К. В момента е КТ и остава КХ,.Предполагам след това ще е серия М и по конктретно МА.  До сега една серия минаваше за 10 месеца,но забавянето заради вируса е сериозно. Ще наблюдаваме тази за колко време ще мине и така ще разберем приблизително,кога ще започне ВТ****МА. По мои предположения ще е около юли 2022г.

9
Във Велико Търново от понеделник 7 декември тръгва серия ВТ****КТ

10
Във Великотърновска област има леко забавяне,предполагам,че не толкова заради китайския грип,колкото заради това,че няма нужда от пререгистрация. Обикновено 1000 номера се движеха около 20-25 календарни дни,сега са около 30-35. В момента върви серия КС 9***,очаквам между 15-20 ноември да започне следващата серия КТ. Ако нямаше двумесечното забавяне и отмяната на пререгистрация,серия КТ трябваше да влезе Юли месец.

11
Вчера видях ЕН 92**КС предполагам,че до месец се очаква новата серия,която ако следва досегашната логика ще е КТ.През октомври предполагам ще свършат и КС сериите на Велико Търново и Хасково,които заедно с Плевен вървят почти успоредно и пак следвайки досегашната логика и в двата града ще е КТ серия.

12
Здравейте. Лека корекция относно подредбата на Ямболските серии,първите три са АА;ВВ;КК

13
Във Велико Търново от 1 юни започва издаването на табели от 5001 до 6000 серия КС. Нормално хиляда номера свършват за 20-25 календарни дни,сега като излезе серията ще гледаме за колко време ще свърши.

14
Днес регистрирах в София лек автомобил,към края на работния ден бяха стигнали СВ 2200 РР

15
Здравейте и от мен. ВТ сериите през 1986 стигнаха до ВТ*К 1234 /черните номера/,те се слагаха само на частни ЛА,държавните бяха бели,но не си спомням до коя серия бяха стигнали. Жълтите номера продължиха със серии Л,Ч,M след това номерата станаха бели за всички и сериите продължиха Р,Н,ТВ,АА,АВ. След това сложиха флага и сериите продължиха АС,АТ,АХ,АК,АМ,АН,АР,ВА,ВВ,ВК/някъде след 7000 сложиха ЕС флага/,ВМ,ВН,ВР,ВС,ВТ,ВХ,КА,КВ,КК,КМ,КН,КР,КС/между 4500 и 5000/. Нормално 1000 номера във ВТ свършват за 20-ина календарни дни,но заради коронавируса КС  4000 - 5000 върви вече два месеца/КС 0001 започна на 13 март/. До края на седмицата ще си регистрирам новия автомобил със СВ и ще кажа със сигурност до къде са стигнали.

Pages: [1]