Мисля, че ще е добре в тази тема да пишем за недобросъвестно/лошо поведение от страна на някои потребители. Дано все пак да няма такива случаи. Ако има - потребителите би трябвало да си вземат поука! (за пример, като мен

)
Ще започна темата с кавга между мен и Shaider заради снимки, които не са записани от мен в канала ми в YouTube. Мисля, че в случая и двамата сме виновни.

Та, да започнем. В средата на изминалия октомври, Shaider попадна на YouTube канала ми, в който намери негова снимка. Съответно започна да ми пише:
Shaider: Нямаш право да използваш моя снимка в твое клипче.
Аз: Няма правило, което да ми забранява. Къде си написал, че снимката е твоя и къде пише, че е с автороското ти право?
Shaider: После ще ми пееш друга песен, отворко!

Аз:Няма отговор.
Диалога не е точно същия, не мога да кажа как точно беше, защото вече клипа, в който е писан коментара е свален. След това, разбира се, той отиде в раздела ,,Крадени снимки от галерията на форума", за да ме ,,репортне".
Снимките, които използвах бяха взети от spirka.org, пишеше си кой е автора. Проблемът тук е, че на снимката на Shaider не пишеше автора, защото дори не знаех кой е! Тогава дори не участвах във форума, даже не го и познавах!
Разбирам, и аз имам голяма вина, ако искате ме накажете и мен. Претенциите ми са, че Shaider започна да употребява доста неприлични думи срещу мен. Дори имам прикачена екранна снимка. В края на поста ще дам и линк към доказателствата.
1. Говори за смърт, кълне, нарича ме ,,дришняк"
2. Мисли се за по - властен.
P.S - Shaider, модераторите са по - властни от теб.
Можете да видите доказателството като снимка при attach-натите файлове.
Видеото с неприличните надписи:
И аз също съм виновен, можете да видите и какво съм написал, така че не е само Shaider. Това си е кавга между двама ни.