Author Topic: Недобросъвестно поведение на потребители  (Read 835 times)

Offline TheBulgarianRail

• Наистина съм луд
  • 👍👍👍
    • View Profile
    • Email
Мисля, че ще е добре в тази тема да пишем за недобросъвестно/лошо поведение от страна на някои потребители. Дано все пак да няма такива случаи. Ако има - потребителите би трябвало да си вземат поука! (за пример, като мен  :blush:)

Ще започна темата с кавга между мен и Shaider заради снимки, които не са записани от мен в канала ми в YouTube. Мисля, че в случая и двамата сме виновни.  :fear:

Та, да започнем. В средата на изминалия октомври, Shaider попадна на YouTube канала ми, в който намери негова снимка. Съответно започна да ми пише:
  Shaider: Нямаш право да използваш моя снимка в твое клипче.
  Аз: Няма правило, което да ми забранява. Къде си написал, че снимката е твоя и къде пише, че е с автороското ти право?
  Shaider: После ще ми пееш друга песен, отворко!  :qdosan:
  Аз:Няма отговор.

Диалога не е точно същия, не мога да кажа как точно беше, защото вече клипа, в който е писан коментара е свален.
  След това, разбира се, той отиде в раздела ,,Крадени снимки от галерията на форума", за да ме ,,репортне".

Снимките, които използвах бяха взети от spirka.org, пишеше си кой е автора. Проблемът тук е, че на снимката на Shaider не пишеше автора, защото дори не знаех кой е! Тогава дори не участвах във форума, даже не го и познавах!

Разбирам, и аз имам голяма вина, ако искате ме накажете и мен. Претенциите ми са, че Shaider започна да употребява доста неприлични думи срещу мен. Дори имам прикачена екранна снимка. В края на поста ще дам и линк към доказателствата.

1. Говори за смърт, кълне, нарича ме ,,дришняк"
 2. Мисли се за по - властен.
   P.S - Shaider, модераторите са по - властни от теб.  :)

Можете да видите доказателството като снимка при attach-натите файлове.

Видеото с неприличните надписи:

И аз също съм виновен, можете да видите и какво съм написал, така че не е само Shaider. Това си е кавга между двама ни.
Sa6o babeka
YouTube канал:
https://www.youtube.com/c/TheBulgarianRail