Author Topic: Re: Доставка на 30 броя съчленени тролейбуси с батерия или супер кондензатор за 5 км  (Read 2557 times)

Offline Трамкар Т8М-900

• Запален по ГТ
  • Бг трамваите са най-добрите
    • View Profile

Offline georgi64

• Наистина съм луд
    • View Profile
Малко летен хумор че стана скучно :    Е текива ще са дето ще сменят Икарусите   :D :D :D
« Last Edit: 20.06.2019, 11:27:36 by georgi64 »

Offline eco_power

• Запален по ГТ
  • URBAN ECOLOGY
    • View Profile
    • Email
Не сега идват 13 И има търг за още 25 ли 30 ли беше. Тези 13 вече пристигат за линия 18 са. Но малко объркано да то всичко и е на главата та нормално нещо да се обърка.  :D :D
Горката ...

Offline Alexcho

• Напредващ
  • Любими марки: Skoda Solaris 27TR, MAN, BMC.
    • View Profile
    • Email
Страхотна новина интересно от коя генерация ще са тролеите 4-та или 5-та. Най-накрая ще се обнови изцяло подвижният състав и ще имаме и ние изцяло модерен и нов тролейбусен транспорт както е в другите градове. Срамота е все още да търкаляме икаруси, автобусите ги пенсионираха 2015-та, дори и в провинцията не използват от години икаруси, изключение е само Враца със старите си зиута, които са най-зле. Никой не го интересува кой ги харесва или не икарусите, хората свикнаха с новите удобни тролеи и никой нормален пътник освен фен не се радва като види че на спирката идва икарус вместо дълга шкода. Отдавна трябваше да ги разкарат било то по провинцията и т.н. Изпяли са си песента и не предлагат никакви удобства за пътниците, не са похдодящи особено за линиите 6 и 7 с 70% възрастни хора.
Фен на играта OMSI

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
« Last Edit: 14.05.2020, 00:36:30 by bagercho »

Offline davidcho10

• Наистина съм луд
  • 2914 (1987-2021) ♥
    • View Profile
Според мен в този форум истински фенове не останаха с изключение на няколко човека... тук всеки е фен на всичко ново, което идва без значение какво е, то просто е много добро, супер е и вече с него имаме модерна и чудесна столица. Точно тези действия не са характерни за феновете, а за вечно недоволни пенсионери..
Като съм чел стари мнения и дискусии от преди над 10 години, тогава всички сте се вълнували кой къде е на ремонт, кога се връща, какво му е различно, кое е интересното. Не говоря само за Икарусите, ами и за "БГ кошниците" на Трамкар и други превозни средства,  а сега единствено плюете същите ПС и чакате просто някоя нова доставка. Ама така е като вече се возите в нископодови ПС и тук таме някое с климатик много ви се е вдигнал социалния статус и вече не можете да преживеете, ако дойде нещо произведено преди 2008г.
Никога няма да се измисли по - добро превозно средство от Ikarus 280.92T Ganz. Място за спор няма!

Offline The Freshmaker

• Нямам спирка
  • TM 303
    • View Profile
Давидчоооо, твоите писания всъщност са като на вечно недоволен пенсионер, но както гласи една крилата фраза на прочут американски президент - "Повечето хора всъщност умират на 25, просто не се намира кой да им го каже в следващите 50 години от живота им"... Но няма лошо, хора с подобно на твоето мислене са добре дошли в средната и източната част на Россия, където няма голям наплив от имигранти и ще се чувствате като у дома си още поне един, а може и два живота. Там времето е спряло, като някой каже, че войната е свършила го пращат в лагер за опресняване на знанията и всичко е ток :)

P.S. Аз сигурно вечно ще си мечтая да имаше магически начин да върна София 100 и България 1300 обратно на линия, макар и само за мен си, но съм наясно, че светът върви напред, а не назад, и освен това съм също толкова наясно, че технологичният напредък в много случаи е за добро. Ретрото има смисъл в държави, управлявани с мисъл, иначе си е малко или много мизерия...
« Last Edit: 14.05.2020, 23:14:04 by The Freshmaker »
А всъщност София можеше да бъде един прекрасен град, ако имаше друго управление и ако 70 процента от населението му беше друго...

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Еми нормално да се радваме на новото, дълги години наред с кви ли не антики сме пътували на работа, в студ, жега, мръсотия, прахоляци. Едно времешните студени зими в Икарус с повредено парно при -15 и духащо вътре отвсякъде, или лятото при +35 в 305-ца с едно отваряемо прозорче( щото някой е сменил другото с цяло)

Та сега си е друго...новичко, лъскаво, климатик, зимата топло. Не бръмчи, не друса, не кънти, не пуши в салона, не те оставя насред пътя, цивилизована работа.

Разбира се че сме си фенове на Икарусите и подобни все пак с такива сме израстнали навремето и те са ни запалили по тези машини. Но това не означава че Икаруса е по-добър дори напротив. Който и да е съвременен автобус ще искара повече километри до ОР, дори и китайските. Нормално технологиите се развиват. Сегашните материали са много по-трайни. Дори ако щеш едновремешните развудащи се плоскости в салона, които се скапваха и раздуваха, а сегашните издържат и по 20 години, като в зелените Мерцедеси.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline madbatt

• Запален по ГТ
  • antiMASKer
    • View Profile
    • Email
Сегашните плоскости, които са на 20 години?! Интересно @Икар, какво ще каже.
Преди 60-70 години, когато е започнало производството на ПДЧ и други подобни в бг, старите дърводелци са били скептични и са ги киснали във вода с дни. Е държали са. Факт. Не, че и сега няма водоустойчиви, ама цената е друга. Грешката Мерцедес 123, няма никога да се повтори.
Dream on @Радоц%ет, ама не си в час

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Сегашните плоскости, които са на 20 години?! Интересно @Икар, какво ще каже.
Преди 60-70 години, когато е започнало производството на ПДЧ и други подобни в бг, старите дърводелци са били скептични и са ги киснали във вода с дни. Е държали са. Факт. Не, че и сега няма водоустойчиви, ама цената е друга. Грешката Мерцедес 123, няма никога да се повтори.

На Икар мнението го знаем, няма нужда за пореден път да го натрапва.
« Last Edit: 14.05.2020, 23:49:14 by bagercho »

Offline davidcho10

• Наистина съм луд
  • 2914 (1987-2021) ♥
    • View Profile
Да са ни честити поредните трошляци закупени от производител, славещ се с евтината си и ненадеждна продукция, като съдим по 3то поколение, което имаме тук и сме добре запознати с техните болежки, което и бургазлии имат (там вече бракуваха 5, което доказва ниското им качество). Желая им само аварии, проблеми и лош късмет. :)
Никога няма да се измисли по - добро превозно средство от Ikarus 280.92T Ganz. Място за спор няма!

Offline T_4

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
О, да, това беше един от основните аргументи против закриването на стоянка "Левски".

Davidcho10, не знам какво точно е провокирало мнението ти, но Шкодите се справят отлично предвид условията в София от гледна точка на пътища, пътници, материална база и тн.
« Last Edit: 10.03.2021, 00:33:10 by T_4 »
Не на безсмислените линии като ТМ23!
За оптимизация на разписанията:
http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=428.msg100091775#msg100091775

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Ах Давидчо май искаше тролеите Ютонг на Гришката и да се радвате до небето, че днес на доста места четох мнения против новите. А тази вечер е дошъл и номер 3 около 22 часа.
За развитието на общински градски транспорт в Русе и изгонването на частните фирми!!!

Offline Pesho1991

• Наистина съм луд
    • View Profile
Тресат го хормоните момчето,оставете го, все пак трошките на ГТ са "интересни" и "хубави" за него. Аз като обикновен пътник съм доволен, че най-накрая ще разкарат Икарус. Нито са топли, нито са удобни, нито са модерни, а и не отговарят вече на никакви европейски изисквания.

Offline wiNt

• Наистина съм луд
  • 9060
    • View Profile
Провокира го типичното у тия дето нищо не знаят чувство, че знаят всичко. ;)

Offline Mammoth

• Нямам спирка
  • ČKD
    • View Profile
Да са ни честити поредните трошляци закупени от производител, славещ се с евтината си и ненадеждна продукция, като съдим по 3то поколение, което имаме тук и сме добре запознати с техните болежки, което и бургазлии имат (там вече бракуваха 5, което доказва ниското им качество). Желая им само аварии, проблеми и лош късмет. :)
Поредните "трошки" от производител който доставя почти в цял свят и машините продължават да си работят и до ден днешен.

Интересно, за Бургас от кой пръст си го изсмука, щото аз имам друга информация.

Инак, честити да са ни, дълго време да ни радват! :)
« Last Edit: 10.03.2021, 00:54:04 by Mammoth »

Offline go6o

• Запален по ГТ
    • View Profile
Разбира се че няма бракувани Шкоди в Бургас. Има няколко които отдавна не са излизали на линия, но всички си имат застраховка Г.О. и със сигурност не са бракувани. Просто за обслужване на линия Т1 са достатъчни 6-7 тролея и затова не всички излизат на линия.
Честито за новите придобивки!

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Ало пубертет, ти наред ли си с главата, или хормоните са ти я разбили? Чак да си фантазираш разни неща започваш, не е добре...
« Last Edit: 10.03.2021, 09:18:47 by bagercho »

Offline Alexcho

• Напредващ
  • Любими марки: Skoda Solaris 27TR, MAN, BMC.
    • View Profile
    • Email
Аз пък на мрънкялото пък ще му кажа, дано до 2 месеца спрат и последния икарус. Всичките на скрап до един да ги нарежат и за музеен дори да не оставят, а само на картинка да си ги гледаш. Щом много ти знае устата ето и ние можем като теб да видим дали ще ти хареса смешник.
Фен на играта OMSI

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Спрете се! Макар неграмотно написано, като обръщение използвате обидни думи. Провинилите се ще получат наказание!