Author Topic: Re: Доставка на 30 броя съчленени тролейбуси с батерия или супер кондензатор за 5 км  (Read 888 times)

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
Въздуховоз 3 е подходящ за единични тролейбуси, 5 ще има нужда от поне 2 допълнителни коли за нормално обслужване с такива. :rolleyes:

Offline wiNt

• Наистина съм луд
  • 9060
    • View Profile
5 изобщо не е за къси, а 3 - за дълги. То само този абсурд да беше с подвижния състав, добре щеше да е.

Offline SashoGrigorov

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
Сигурно е имал впревдвид 4, 8 и 11 но е сбъркал при писането. 5 е ясно че не е за къси и е по-натоварена от 6 и 7 примерно, но като не стигат дългите шкоди е неизбежно да няма къси.

Offline georgi_L

• Запален по ГТ
  • Изработвам модели на ГТ.
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Линия 4 имах в предвид, станала е грешка. 5 е абсурдна за къси. Линия 3 не е за къси, тя е за закриване.

Offline The Freshmaker

• Нямам спирка
  • TM 303
    • View Profile
Не знам кой какво е имал предвид, важното е да се държи тон и да сме компетентни по всички въпроси. Извинявам се, че попитах - идеята ми беше да получа информация, не мъмрене и порция мъдрост.
А всъщност София можеше да бъде един прекрасен град, ако имаше друго управление и ако 70 процента от населението му беше друго...

Offline georgi_L

• Запален по ГТ
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Какъв тон се държи? И какво значи компетентност по всички въпроси? Елементарно е да си направиш съпоставка и преценка дали трябва да се разделят или дали има нужда от такова нещо, не се изисква за това “компетентност”.

Offline The Freshmaker

• Нямам спирка
  • TM 303
    • View Profile
Какъв тон се държи? И какво значи компетентност по всички въпроси? Елементарно е да си направиш съпоставка и преценка дали трябва да се разделят или дали има нужда от такова нещо, не се изисква за това “компетентност”.

Ами предвид начина на управление на държавата, града и транспорта, аз не търся логика... И за разлика от специалистите по всичко, като не знам, питам. И не бъркам линия 4 с линия 5... Хайде да спрем с умностите, ако някой има конкретна информация и желае да ми отговори, благодаря предварително. Зададох конкретен въпрос, не исках анализ на пътникопотока по линиите, какъвто анализ ако някой правеше, ТБ8 нямаше да го зачукат от Гоце Делчев за никъде, нямаше да измислят дебилизма ТБ3, и изобщо нямаше да има милион други безумия в транспорта в София.
А всъщност София можеше да бъде един прекрасен град, ако имаше друго управление и ако 70 процента от населението му беше друго...

Offline georgi_L

• Запален по ГТ
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Ами като гледам ти продължаваш с “умностите” и продължаваш да изтъкваш и намекваш, че съм сбъркал на клавиатурата числото 4 с 5. Но, ако се вложи малко мисъл, ще се досети човек преди да избърза да се изкаже. Явно ти си безгрешен и никога не допускаш писмена грешка. Ще знам вече. Как пък един например се досети... Спирам до тук и повече няма какво да ти кажа, ще помоля модератор да премести това в подходящата тема или да го изтрие.

Offline Alexcho

• Напредващ
  • Любими марки: Skoda Solaris 27TR, MAN, BMC.
    • View Profile
    • Email

Ами предвид начина на управление на държавата, града и транспорта, аз не търся логика... И за разлика от специалистите по всичко, като не знам, питам. И не бъркам линия 4 с линия 5... Хайде да спрем с умностите, ако някой има конкретна информация и желае да ми отговори, благодаря предварително. Зададох конкретен въпрос, не исках анализ на пътникопотока по линиите, какъвто анализ ако някой правеше, ТБ8 нямаше да го зачукат от Гоце Делчев за никъде, нямаше да измислят дебилизма ТБ3, и изобщо нямаше да има милион други безумия в транспорта в София.
Леле каква драма  :blink:
Ти пък все едно не си допускал грешка. На всеки може да се случи. Излагаш се.
Фен на играта OMSI