http://gtsofia.info/?action=galery&menu=2421f23e825b810eb03c87f9d8fb1b73&folder=e9e61bb901e8d8dc8c82762bf9665febПолучи се някакъв проблем тук и снимката на 2427 се изпрати три пъти. Виждам обаче, че нямам права за редакция и не мога да махна излищните две снимки.

Всъщност проблема идва оттам, че когато кача снимка и искам да я видя не ми се отваря в прозореца на основния сайт, а в самастоятелен таб(като на снимка 1), връщам назад към основния прозорец, но той не се отваря и когато дам Try Again ми се появява съобщение с текст To display this page, Firefox must send information that will repeat any action (such as a search or order confirmation) that was performed earlier и бутон Resend и когато го натисна сайта се отваря(стария прозоред с червения надпис, че снимката е качена успешно), но когато отворя отново галерията, където е снимката, виждам, че тя се е пратила няколко пъти. Забелязвам също, че някои снимки се отварят в отделен прозорец в таба на сайта(снимка 2), а други в самостоятелен таб(снимка 1).
Едит
Снимката на 2027 също се отваряше така, на страницата веднага след качването, когато отгоре се изписва с червени букви, че снимката е качена успешно(снимка 1), но снимката на 2418 се отвори в самия сайт в същата страница(снимка 2). Сега отворих страницата с всички снимки и отворих първо снимката на 2418, която е първа и ми се отвори както е на първата снимка, върнах назад и всички останали се отвориха както на втората снимка, а след това и снимката на 2428 се отвори като на втората снимка.