Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 515494 times)

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
И при мен излиза бял екран на темата за Хасково.
Постингът на bgaming е бъгав - размерите на картинките или кой знае какво. Създадох го наново.

Offline hitar_potter

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Възможно ли е да се въведе unlike бутон и при определен брой / съотношение unlike/like автоматично а се скриват съответните brainfart-ове?
... се пишат и абсолютни дреболии кой минал на червено, кой какво си е говорил по телефона и тем подобни.

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Fear on me, shame on you
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Бих ли могъл да помоля да се вземат мерки срещу системното неуважително отношение към мен, което с години съм търпял от редица потребители, в случая става дума за Станко в темата за паркирането. Някой би казал, че аз му отговарям, да отговарям му, но се придържам към минимално обръщане лично към него, докато той не се колебае да го направи и това се е случвало десетки пъти назад в различни подобни спорове. Когато се обръщаш нападателно или пренебрежително към някого означава, че го поставяш в ситуация да се чувства длъжен да ти отговори, за да се защити, което превръща съответната тема в лично обяснение. Нямам намерение и смятам всеки защитаващ някаква позиция е длъжен да отговори при такова отношение, но това обикновено не спира този, който се държи нападателно и пренебрежително и затова трябва да има модератори, които да бъдат трета страна. Настоявам подобно отношение да не бъде оставяно да мине и замине, защото е проява на върл дивашки балкански манталитет, който трябва да бъде осъждан по всички възможни начини.

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Отношение се взима след докладване на публикацията и ако има основание за това, разбира се.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline BoyanH151

• Приятел на ГТ
  • ✝️Български лев🇧🇬 (1880-2025)г.✝️
    • View Profile
    • Email
Здравейте, как мога да качвам снимки, така че да може да се виждат още от влизането на темата за качване на снимки на автобуси, тролеи и т.н.? Благодаря!

P.S. Искам да се извиня за случилото се вчера.
Фен на трамваите Schindler и всички съфорумници.
ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО РАЗГЛЕДАТЕ МОЯТА Flickr ГАЛЕРИЯ:
https://www.flickr.com/photos/203120108@N03/

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
Предлагам заключването на темата " Какво видях днес" в Актуалната информация. С оглед на предоставяната от Тринмо информация за движението на превозните средства на градския транспорт в реално време и архив смятам, че същата съвсем загуби смисъла на съществуването си. Не смятам за полезно някой да се дзвери пред монитора да следи за необичайни возила на линия за да ни осведоми после тук. Всеки имащ интерес може лесно и сам да стигне до тази информация за возилото, което го интересува!
Какво е мнението на форумната общност и администрация?

Offline klutsohor

• Маниак
    • View Profile
Все пак темата е свързана с транспорта, докато има теми, които нямат нищо общо с него, а се използват активно от някои, което превръща форума не само в транспортен, а в интермодален.

Offline тролей №164 линия 2

• Защо пиша толкова много?
  • Моят любим "Snacks" - тролей №164. R.I.P.
    • View Profile
    • Email
Все пак темата е свързана с транспорта, докато има теми, които нямат нищо общо с него, а се използват активно от някои, което превръща форума не само в транспортен, а в интермодален.
По принцип си прав и съм съгласен с теб. Любопитното е, че една от темите с най-много страници във форума (ако да не би да е точно тази с най-много) - 564 броя - е тази със заглавие "ПОЛИТИКА=?". Лично мен не ме интересува нито защо са толкова много, нито кой и какво толкова списва там. Но самият характер на подобна тема предполага обширни словоизлияния, политиканстване, ораторстване.
Всичко това в транспортен форум. Искам да кажа, че ако ще поемаме в посока към премахване на твърде "off-topic-теми" за форума, по мое скромно мнение следва да започнем от тази.
Никога не шофирай по-бързо, отколкото може да лети твоят ангел-хранител!

Offline radk0_99

• Маниак
    • View Profile
По принцип си прав и съм съгласен с теб. Любопитното е, че една от темите с най-много страници във форума (ако да не би да е точно тази с най-много) - 564 броя - е тази със заглавие "ПОЛИТИКА=?".
Май съществуването на тази тема е основно с цел другите теми да не се мажат с политически или политиканстващи изказвания. Когато я има много лесно можеш да насочиш полемизиращия на политическа тема там и се намалява разводняването на темите. А все пак си има доста хора, които обичат да си изявят политическите идеи

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Май не вникнахте в предложението на Станкос - не премахваме току-така теми. Такива, загубили актуалност и свързвани с конкретно събитие се заключват, после и архивират... Аз лично съм изразявал несъгласие с доста теми, които намирам за безинтересни/ненужни (не рядко в последствие доказано с броя публикации или че пише само 1 човек), но все пак не съм си позволявал да ги махам. Така постъпват и останалите колеги от модераторския екип...

Но в случая идеята на "Подвижния състав" се изгуби. Имаме пълните ежедневни данни, вкл. за години назад през gtfs данните. Затова за тази тема призовах да се споделя снимка, която да увековечи необичайното. Иначе няма никакъв смисъл да се пише за нещо, което е общодостъпно като каталожни данни. Дайте тогава да отворим тема да отчитаме температурата, или да пишем колко точно е часът, коя дата сме...  :help:
« Last Edit: 26.02.2026, 14:20:05 by difian »

Offline klutsohor

• Маниак
    • View Profile
Тогава като държите да има всякакви теми си прекръстете форума на всеобхватен! Не е редно да се дъвче ежедневно политика във форум за градски транспорт, защото се създава усещането, че някой "инфлуенсър" си прави парички на наш гръб и не го интересува нищо друго а само рейтингът му личния на самият него и на форумът му да расте!

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
Вие никога има ли ли сте представа как се изкарват пари, че си мислите, че този форум изкарва пари за някой?
Щото а като знам как се изкарват пари не вярвам дори в приходите от реклама на форума, че стигат за друго освен разходите му, какво остава някой да изкарва пари от него без реклама?
И примерно от къв зор някой ще се мъчи да дава пари на човек, когато вече има AI дето за 20 евро на месец може да пише на воля?
В кой век живеете?!
Ей сега някой ако седне ще си изкара клипче как свяля ракети с джобен лазер, какво остава да пишеш мнения?!
« Last Edit: 01.03.2026, 17:27:45 by ooleg »
Украйна, победа!

Offline bdz43r

• Нямам спирка
    • View Profile
    • http://bgrail.info/photos.php
    • Email
Значи го правиш безплатно.
Повече от половината ти мнения в този транспортен форум са в "Политика" и "Коронавирус". От останалите, почти всички са в други общи теми, нямащи нищо общо с транспорта.

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
Така е, обикновено я карам по няколко линии и попадам само на проблеми с трафика и няма какво да кажа, което не съм го казвал вече за 12 години.
В момента например съм на АМ Тракия в автобус - доста ми е по-скучно отколкото да пътувам през Кресненското дефиле. Миналата седмица Струма беше супер пълноводна... А БДЖ с влак е по-интересно като маршрут от там.
Ама кой го интересува нещо такова?!
Впрочем наказанията ми от ноември 2024та си стоят още на акаунта ми и гледам да не споря много.
Украйна, победа!