Масов градски транспорт > Актуална информация

ГТ Линии

(1/3) > >>

yaskata:
В тази тема предлагам да се качва актуална информация за линиите на градския транспорт.

Направил съм таблици надявам се да ви харесат и да са ви полезни за вбъдеще.  :rolleyes:
difian:

--- Quote from: yaskata on 05.05.2023, 21:52:20 ---В тази тема предлагам да се качва актуална информация за линиите на градския транспорт.

Направил съм таблици надявам се да ви харесат и да са ви полезни за вбъдеще.  :rolleyes:

--- End quote ---
Имаме теми за нарядите, както и за конкретни линии/маршрутни промени. Има къде да обсъждаме пътникопотока и дали превозните средства са подходящи са линиите, по които се пускат…

Така че темата е за закриване, преди да започнем да предъвкваме стари неща на ново място за пореден път!

Вече пети ден няма коментари в нея, ще я оставя за още малко, ако има друго мнение, но после се архивира!

yaskata:
Бях създал темата с цел не да се обсъжда кое трябва и не трябва. Просто един списък за месеца с актуална информация. Като мисля за всеки месец просто да отбелязвам малки промени. Коя линия е временна, от какво превозно средство предимно се обслужва и депо. И също да стои като архив и списъците да са достъпни и вбъдеще. Но ако вече има такава тема и тази не е толкова смислена тогава я закрийте.

yaskata:
Днес докато се возих в 3654 по 404 отдругата страна на табелката на 404 пишеше 113 до колкото знам сега няма такава линия но преди имало. Не знам може би ще готвят нещо едва ли още пазят табелка на линия която вече не съществува. И няма как също защото това означава че и този ютонг само се пуска по линия 404. Ако някой има с какво да допълни ще ми бъде интересно.


Очаквайте тези дни таблицата за месец май.

david:
Просто "табелката" си е 404/113 и никой няма да си играе да прави нова, защото са махнали 113. Други примери за табели са 83/102, 78/79, 45/56 и т.н.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version