Транспортът в другите градове > Пловдив

Международен Панаир - Пловдив

(1/1)

Petko21:
След като всяка година има изложение на техника и нови превозни средства на Международния панаир в града. Мисля, че ще е удобно да имаме и тема в която да пишем за возилата участващи в изложнието, да качваме информация и снимки тук.

Тази година от 14 до 17 септември се проведе Международен Технически Панаир. На него взеха участие, според сайта на Панаира два интересни участника:

* Electric bus E-centro, на производителя: Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.S. Turkyie - представен от Булавто АД България. Същия спечели златен медал на панаира.


* Нископодов тролейбус “соло” модел  THC 12/TN\s 12, на производителя: SOR Libhavy LTD, Czech Republic - представен от СОР Либхави ООД. Интересно дали са използвали доставения в Сливен тролейбус, за участие в изложението. Не намерих снимки за съжаление. През тази година за периода от 07 до 12 юни на изложение в Панаира взе участие:

* Isuzu Citivolt 12 - електрически автобус на прозводителя: Anadolu Isuzu.


.
Дано темата да е интересна за всички, и занапред да коментираме участниците на международното изложение, със снимки и подробна информация.

Chezare:
Бил е Сорът от Сливен.
Снимката е от статия в Пловдив прес.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version