Масов градски транспорт > Качество на услугата

Хигиената в МГТ

(1/75) > >>

jojoba_agrar:
Абе хора аз започвам да намразва тролейбусите.... наи глажната причина е е че ж тролеите наппоследук се носи някаква мноого гадна   миризма...отвратително е....а и винаги путувам на единична седалка заштото ако седна на двоина има риск да се задуша...50% от хората в троейбусите нямат никаква лична хигиена!!!отвратително е!! очаквам коментари....

3585 the best bus!!!

Repcho:

--- Quote from: jojoba_agrar ---Абе хора аз започвам да намразва тролейбусите.... наи глажната причина е е че ж тролеите наппоследук се носи някаква мноого гадна   миризма...отвратително е....а и винаги путувам на единична седалка заштото ако седна на двоина има риск да се задуша...50% от хората в троейбусите нямат никаква лична хигиена!!!отвратително е!! очаквам коментари....

3585 the best bus!!!
--- End quote ---
подкрепям те колега , ама това не е само в тролеите,оня ден в 204 смърдеше така че ти сълзят очите  :wacko:

vesko76:
Малко полу-офтопик.Най-гадно беше в 3697 по А76,не бяха прани седалките може би около година и да не ви казвам на какво миришеше вътре........

Dragon:
То там ен беше същото, но преди няколко години имах един случай когато се озех в 260 и имаше някакъв клошар а автобуса беше препълнен. Едвам издържах 10-те минути от Петте кьошета до Красно село за да не повърна. Много пъти ми се е случвало да смърди в рейса, но тогава беше уникално и направо ми се драйфа само като се сетя.

jojoba_agrar:
Ама то има и млади хора които Смърдят до неузнаваемост!!не само бабички и дядки...   какви са тия хора незнам....ама е нетърпимо!аз говоря специално за тролей номер 5

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version