Метро > Обща информация
Стари варианти на трасето
maniak:
Добавил съм в раздел "метро" нови снимки от депото в Обеля.
Заповядайте!
-----> http://sgt.50webs.com/depoobelq.htm <------
difian:
--- Quote from: Jimi ---..., 3-ти пазара ще са най добре на мен лично и двата варианта са ми все тая щото то до нас НЯМА да има метро
--- End quote ---
Дам.И най-важното забравих да кажа Просто трябва да се направи наистина един отличен вътрешноквартален транспорт, който да отвежда пътниците до метрото.Няма да съм краен метрото да стане единствената връзка на Люлин с центъра и цивилизацията, но вместо да се мисли за линии за автобуси и тролейбуси до центъра както преди да се направят няколко наистина смислени линии от възлови точки във всчки микрорайони до станциите.
blagun:
--- Quote from: alpha_adversativum ---Може, обаче един съвет от мене - или двата нови блока до пощата, или някъде в южната част на 8-ми микрорайон, защото иначе от метрото няма да имаш файда!
--- End quote ---
На новите блокове по Царица Йоанна им е удобно, а иначе за панелките - да очакват разклонението на МД1, и то в посока югозапад, а не запад.
brego:
ами да ви кажа че тия блокчета бяха купени още преди да са построени така че успех в опитите да се намърдате там
а тия сметки от по 20метра на ден лично на мен ми излизат криви , чесно да си признаня , мисля че ако бяха пуснали Охлюф с ишиаз и лумбаго (едновременно) до сега да е стигнал до сердика
Ако тепърва ще започват тунела към от СУ , защо тогава затвориха подлеза на сердика и сега единствения вариянт е да минеш на светофарите които иначе никак не се използвахаот пешеходците?
etnies:
Мафиотското управление на Софиянски освен останалите си непростими грехове в транспортно отношение ще се запомни с две неща - унищожаването на околовръстната линия и преместването на метротрасето от утвърдения проект под Цариградско Шосе. Тези два факта объркват и блокират доста от транспортните решения за в бъдеще. А метромрежата се разширява навсякъде. Само дето там има план за застрояване и е ясно след 10 години къде ще се наложи да се удължава и там не се затроява, респ могат да го правят по открит способ или някой от другите по-евтини способи, а не да дълбаят с къртица.
Пък и има заложен четвърти метродиаметър.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version