Други видове транспорт > Междуградски автобуси
Нови автобуси
difian:
Отварям тази тема, защото досега новите автобуси се отбелязваха в темата за съответния превозвач.За всеобща радост,фирмите с нови автобуси станаха много и е несъобразно да миа тема за всяка от тях.Така че, нека тук пишем за новите автобуси.
Днес видях, че иСоня са купили ново Туризмо.Основният цвят е сребрист, а отгоре логото и шарката са същите на досегашните им автобуси- стари 0303 и 0403, но те са бели.
Ivo:
Видях, че Ивкони имат нови автобуси на македонската фирма Санос, горе-долу добре изглеждат.
Иначе на Ивкони ме кефи една триосна Бова, и тя е нова изглежда отлично.
difian:
--- Quote from: Ivo ---Видях, че Ивкони имат нови автобуси на македонската фирма Санос, горе-долу добре изглеждат.
Иначе на Ивкони ме кефи една триосна Бова, и тя е нова изглежда отлично.
--- End quote ---
Идеята ми беше да пишем само за нов автобуси.Бова Магия я представиха още 2006 на автосалона и Ивкони я имат още от тогава.Саносите също вече им е време да чукнат около годинка.
Deian:
Ованесови: 2 броя Tourismo, 2 бр. Setra - двуетажна S431DT и едноетажна S415HD, 4 бр. Bova Futura.
Динатурс: 1 бр. Tourismo.
На Соня и аз го видях новия
Valeross не взеха ли и те една Сетра по примера на Дорис?
difian:
--- Quote from: Deian ---Ованесови: 2 броя Tourismo, 2 бр. Setra - двуетажна S431DT и едноетажна S415HD, 4 бр. Bova Futura.
Динатурс: 1 бр. Tourismo.
На Соня и аз го видях новия
Valeross не взеха ли и те една Сетра по примера на Дорис?
--- End quote ---
На Дорис им е среден клас(Comfort Class)- S 417 GT-HD, а на Валерос автобусите са поне два и са от най-големия модел(Top Class)- S 417 HDH.Освен това са им и по-стари.На Дорис автобуса скоро се появи, а на Валерос миналта ли пролет ги видях за пръв път.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version