Масов градски транспорт > Качество на услугата

Похвали за шофьори и ватмани

<< < (317/317)

denadri:
Да потупам по рамото и аз един водач. Браво на шофьора на 3312 днес втора смяна по 305(по-младия от двамата). Възпитан и спокоен с добро отношение към пътници и останалите участници от движението. От централна гара до Младост в цялата лудница го засякоха неколкократно и само веднъж използва тромбите, защото другия водач беше изключително нагъл и безотговорен. През останалото време нито е свиркал, нито пък мърморил, още по-малко пък да вика или обижда. Изчака тичащи на няколко пъти и по спирките доближава автобуса до бордюра, както трябва да е. Кара стегнато и изчистено, без да създава дискомфорт на пътниците. И преди ми е правил впечатление, че е доста свестен и културен и му се възхищавам на спокойствието. Браво.

radk0_99:

--- Quote from: denadri on 23.12.2025, 20:19:37 ---Изчака тичащи на няколко пъти и по спирките доближава автобуса до бордюра, както трябва да е. Кара стегнато и изчистено, без да създава дискомфорт на пътниците. И преди ми е правил впечатление, че е доста свестен и културен и му се възхищавам на спокойствието. Браво.

--- End quote ---
Явно е от редкия тип водачи за които пътниците не са пречка

denadri:

--- Quote from: radk0_99 on 23.12.2025, 20:31:03 ---
--- Quote from: denadri on 23.12.2025, 20:19:37 ---Изчака тичащи на няколко пъти и по спирките доближава автобуса до бордюра, както трябва да е. Кара стегнато и изчистено, без да създава дискомфорт на пътниците. И преди ми е правил впечатление, че е доста свестен и културен и му се възхищавам на спокойствието. Браво.

--- End quote ---
Явно е от редкия тип водачи за които пътниците не са пречка

--- End quote ---
Добре казано. Със сигурност и него го дразнят простотиите, независимо дали от пътници или от други участници в движението, въпросът е как реагира. Щом може да запази спокойствие и да не избухва или ругае, а да реагира адекватно и възпитано, да направи компромис да изчака някой, вместо да му хлопне под носа, като му се наредят на първа врата за билети, да ги подкани културно да се качат, за да може да тръгне, а не да вика или да ги затисне с вратата, да си пази автобуса, но и да кара стегнато и грамотно, заслужава поне едно браво.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version