Метро > Метростанции

Метростанции в участъка Обеля-Сердика

<< < (74/74)

ozzy:
Те поне не текат. Нека ремонтират приоритетно станциите с течове, като СУ "Св. Климент Охридски", Стадион "Васил Левски" и Сердика.

difian:

--- Quote from: fafan on 07.05.2024, 12:48:14 ---Тези станции скоро ще чукнат 30 години, време им идва за основен ремонт...

--- End quote ---
Константин Величков вече мина през смяна на плочките веднъж... ;)

AGENT 006:
На мен много ми хареса как се промени „Люлин“, когато замениха луминисцентното с лед осветление. Няма как да стане по-широка и не е особено комфортна, когато е пиков час и хората са много, но като изключим това с подобрението на осветлението престана да изглежда като това мрачно подземие, което беше, а и с годините все повече започнах да я уважавам като архитектурно решение заради многото естествен камък, който е вложен, който е изящен по свой собствен натурален начин и нито една друга наша станция не ѝ прилича.

Всъщност това вече го писах. Ако се прецени да се изтрие.

New_Passenger:
Предлагам темата да бъде преименувана на "История на Софийското метро".

Модератор: Отхвърля се, а мнението се мести в по-подходяща тема!

Това трябва да е строежът на МС Западен парк

CKD:

--- Quote from: bdz43r on 06.05.2024, 20:38:37 ---Не мога да разбера избора на такива цветове... тази станция винаги ми е напомняла за обществена тоалетна.

--- End quote ---
Зелено като "парк". И на мен не ми харесва, но нека не забравяме, че тия станции са добивали това си оформление в най-мизерните години на новата българска история. По онова време дори имаше изказвания че недостроеното трябва да се погребе, че няма смисъл да се наливат пари в тая комунистическа безмислица и други такива.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version