Маршрути > Въпроси
Как да стигна до ... ?
temsi:
Здравейте ! проблема ми е следния: живея в кв. Левски В, но ще се местя в с. Хераково, което по пътя към град Сливници, а работя в кв. левски та въпроса ми е как мога да стигна до захарна фабрика или надежда понеже от там има някакви автобусчета, които са за към сливница, ще съм мн благодарна на всеки, който ми помогне с инфо за някаква маршрутка или автобус!!!
blagun:
Маршрутка 17 ходи от Бухово до Захарна фабрика.
С автобуси е по-сложна комбинацията: А78 до гарата и после А77 - до Захарна фабрика или ТМ7 - до Надежда. Ако се таралянкаш с трамвай 22 през центъра, можеш да вземеш ТМ7 от Централни хали или ТМ3 от К.Величков, но става дълга и широка.
temsi:
Благодаря много !!! ще разпитам къде спира 17 и ще пътувам с нея :-)
Dragon:
гр.Бухово, кв.Горни Богров, кв.Долни Богров, Ж.К.”Враждебна”, бул.”Вл.Вазов”, ж.к."Левски-Г"(бл.10), ул.”Ст.Доспевски”, ул.”Летоструй”, ул.”Тодорини кукли”, ул.”Ал.Екзарх”, бул.”Ботевградско шосе”, бул.”Мадрид”, бул.”Я.Сакъзов”, бул.”В.Левски”, бул.”Патр.Евтимий”, бул.”Г.Скобелев”, бул.”Г.Тотлебен”, бул."П.Сла-вейков", ул."Абоба", ул."К.Иречек", ул."Св.Г.Софийски", бул.”Акад.Ив.Гешов” (в обр.посока ул."Св.Г. Софийски", ул."Иречек", бул."Тотлебен"-лок.платно, бул."П.Славейков", бул."Прага", Тунел НДК), бул.”Възкресение”, ул.”Царево село”, ул.“Суходолска”, ул.”Ив.Козарев”, кв."Зап.парк", ул."Сава Михайлов", бул."Вардар", ул."Божурище", ул."Кр.Стоянов", ул.Хайдут Сидер", ул."Пловдив", ул."Русе" ж.к."Света Тройца" (бл.№ 365) .
Johny_K:
Здравейте, живея близо до спирка "Моста" кв. "Витоша" (102 минава през там).Налага ми се да ходя често до руски паметник.Ще се радвам ако ме посъветвате с какво най-бързо мога да се добера до там.
Благодаря предварително
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version