Масов градски транспорт > Карти, билети, таксуване...

Новата система за таксуване

<< < (2/256) > >>

conecto:

--- Quote from: difian ---Цената няма да се вдигне заради това,понеже картите ще са за многократно пътуване и ще могат да се презареждат(даже през интернет и SMS),като тези за 10 пътувания с метро,ако се сещаш.
--- End quote ---

Не може да отпаднат все пак единичните билети, все пак не си длъжен да си купуваш карта за някакви часове, ако изобщо не ползваш градския трнспорт по принцип и ти се наложи някога да се качиш за какво ти е такава карта?

А за контрола не се притеснявайте, ще го измислят някак, все пак целта е да се намалят гратисчиите.

difian:

--- Quote from: Kaiser Kar ---Три такива апарата има само в мотриса №2057 по 9. Все пак си се движи в композиция с 2056, но само той е такъв, просто е поръчан с малкоповече екстри.
Много ми е интересно, дали ще останат абонаментните карти с времеви срок, дето си пътуваш колкото пожелаеш за 1 или 3 месеца... Голямо удобство е, а пък и е гарантиран приход за СКГТ. Смятам, че само билетите трябва да бъдат премахнати.
--- End quote ---
Сто процента ще си останат.Тук има по-компетентни на тема Мюнхен от мен,но 2003 като бях там дори имаше Meunchen Welcome Card,за определен брой дни за туристи,която включва пътуване с градски транспорт,както и намаления за туристически забележителности,в някои хотели...Просто и картите стават магнитни или с чип и същия апарат проверява годността й.

Ivo:
А някои знае ли какво стана с автоматите за смарт-карти и монетните за билети,които бяха монтирани в Мерцедес О 302 Т и Чавдар 11 М 4? Защо ги демонтираха слад като и без това предстои след време пак да се монтират,понеже уж ще се въвежда тази система и какво стана с въпросните автомати след като ги демонтираха?

Repcho:

--- Quote from: Ivo ---А някои знае ли какво стана с автоматите за смарт-карти и монетните за билети,които бяха монтирани в Мерцедес О 302 Т и Чавдар 11 М 4? Защо ги демонтираха слад като и без това предстои след време пак да се монтират,понеже уж ще се въвежда тази система и какво стана с въпросните автомати след като ги демонтираха?
--- End quote ---
всички О345Г и О345 са имали монетни автомати вдясно от водача

Ivo:

--- Quote from: Repcho ---всички О345Г и О345 са имали монетни автомати вдясно от водача
--- End quote ---
А защо са махнати? Какъв е смисъла само да се усложнява работата на водача?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version