Транспортът в другите градове > Велико Търново
*АНКЕТА* Kой ви е любимия градски модел от великотърновския състав?
handstake:
Аз гласувам за ППАДВТ,защото спазват графиците,може би най-добре,за разлика от други превозвачи....както и заради бай Пешо,станал любим шофьор на Присовчани откакто взе линията ;) Също така гласувам и за Надежда,защото смятам че всички фирми трябва да вземат нейният пример купувайки по-хубави автобуси ;)
ari_91:
Пътнически превози определено е най - добрия превозвач във Велико Търново винаги спазват разписание и автобусите им са хубави . Втората най - добра фирма за превози е Надежда -имат много добри автобуси и също винаги си спазват разписанията
Браво на тези две фирми защото те найстина заслужават позравления и от факта , че търпят превозвачи като атанасов , които мислят само за собтвения си интерес :fan: :fan: :fan:
Hakkinen:
И според мен "Пътнически превози" заслужават глас - причините вие ги изброихте. Аз обаче пак бих им препоръчал да се борят за повече градски линии - конкурсите са през октомври, а на масата, ако мога така да се изразя, излизат хубави линии като №5, №20.. И да си запазят задължително №13 и №110.
"Надежда" също заслужават глас - новите им автобуси наистина са на европейско ниво.
Иначе каузата "Пламен Атанасов вън от градския транспорт" ми се струва доста добра. Надявам се някой хубав ден той да си заложи и всичките автобуси на комар...
Иначе добрата новина е, че задълително условие при новите търгове ще е вграждането на GPS системи във всички автобуси.
ari_91:
--- Quote from: Hakkinen on 08.04.2009, 18:31:55 ---И според мен "Пътнически превози" заслужават глас - причините вие ги изброихте. Аз обаче пак бих им препоръчал да се борят за повече градски линии - конкурсите са през октомври, а на масата, ако мога така да се изразя, излизат хубави линии като №5, №20.. И да си запазят задължително №13 и №110.
"Надежда" също заслужават глас - новите им автобуси наистина са на европейско ниво.
Иначе каузата "Пламен Атанасов вън от градския транспорт" ми се струва доста добра. Надявам се някой хубав ден той да си заложи и всичките автобуси на комар...
Иначе добрата новина е, че задълително условие при новите търгове ще е вграждането на GPS системи във всички автобуси.
--- End quote ---
Ако вземат 20-та ще е супер, кв. Бузлуджа ще има редовен транспрот най накрая и ще се спре с това надлъгване, а някои да знае ,слухове кой иска линия №5 надявам се това да са пътнически превози или надежда все пак това са най - добрите превозвачи в града - факт базпорен :)
Dazler4e7o:
Според мен само ППАДВТ заслужават един голям ГЛАС нагоре :) :fan: разбирасе ще дам и причини : Добро състояние на колите. Дружелюбни шофьори и обслужващ персонал. И третата ми причина е атракцията при дядо Пешо (най-добрия и готин шофьор) :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version