Транспортът в другите градове > Велико Търново
*АНКЕТА* Kой ви е любимия градски модел от великотърновския състав?
handstake:
На път сме да останем с 3 или най-много 4 фирми в града.След нова година вече нищо няма да е същото.(освен ,че ПП ще си държи 13 и 30,а надежда 9 и 40) :D Сега започва голяма надпревара.
За сега като най сериозно се окзват ПП и Надежда.Ето това е смисъла на тази тема ;)
Sixkiller:
Пътнически превози определено :)
ari_91:
Както се вижда от 01.01.2010 г. Пътнически превози ще бъдат най-прецакани , защото ще им бъдат взети 6 линии ,които не са никак губещи , но все още имам надеждата , че няма да оставят така нещата . Много ми е интересно как "Атанасов" ще бъде превозвач с 6 шофьора и 6 кондукторки (не се знае дали ще останат и толкова след първи януари) , а ще му трябват 16 шофьора и 16 кондукторки , да не говорим и с какви автобуси ще изпълнява крайградски линии и дали въобще ще ги изпълнява. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
handstake:
--- Quote from: ari_91 on 28.08.2009, 11:29:13 ---Както се вижда от 01.01.2010 г. Пътнически превози ще бъдат най-прецакани , защото ще им бъдат взети 6 линии ,които не са никак губещи , но все още имам надеждата , че няма да оставят така нещата . Много ми е интересно как "Атанасов" ще бъде превозвач с 6 шофьора и 6 кондукторки (не се знае дали ще останат и толкова след първи януари) , а ще му трябват 16 шофьора и 16 кондукторки , да не говорим и с какви автобуси ще изпълнява крайградски линии и дали въобще ще ги изпълнява. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
--- End quote ---
Не го мисли ти "Атанасов" Смятам ,че след 2010 най-добрите фирми ще си одтанат ПП и Надежда. Атанасов има много да ги гони.За Алекса нямам думи.Такава фирма как неможе да си позволи нещо по-хубаво от МАН НЛ 202...Мисля ,че само МБ О405 Н2 е хубав ;)
ari_91:
--- Quote from: handstake on 28.08.2009, 12:28:17 ---
--- Quote from: ari_91 on 28.08.2009, 11:29:13 ---Както се вижда от 01.01.2010 г. Пътнически превози ще бъдат най-прецакани , защото ще им бъдат взети 6 линии ,които не са никак губещи , но все още имам надеждата , че няма да оставят така нещата . Много ми е интересно как "Атанасов" ще бъде превозвач с 6 шофьора и 6 кондукторки (не се знае дали ще останат и толкова след първи януари) , а ще му трябват 16 шофьора и 16 кондукторки , да не говорим и с какви автобуси ще изпълнява крайградски линии и дали въобще ще ги изпълнява. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
--- End quote ---
Не го мисли ти "Атанасов" Смятам ,че след 2010 най-добрите фирми ще си одтанат ПП и Надежда. Атанасов има много да ги гони.За Алекса нямам думи.Такава фирма как неможе да си позволи нещо по-хубаво от МАН НЛ 202...Мисля ,че само МБ О405 Н2 е хубав ;)
--- End quote ---
И Неоплана :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version