За Форума > Вашето мнение

Въпроси към администратори и модератори

(1/406) > >>

sharkb:
Здравейте. Имам два въпроса във връзка с тема http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=2334.0

1. При заключване на тема, може ли все още да се гласува в анкетата към нея?

2. След като изтривате мнения от горната тема, може ли да се направи отделна тема, в която да се дискутират парламентарние избори, събитие доста важно за страната, включително и за основната област на сайта - транспортът в София/България? Естествено дискусията трябва да протича в културен и конструктивен тон. Ако главното възражение срещу такава тема е недостиг на модератори, които да я следят, предлагам услугите си, като съм готов да бъда безпристрастен към добрия тон, независимо от очевидните ми политически пристрастия.

LG_:
Бих могъл да отговоря на първата точка - може да се гласува и при заключена тема. Аз така направих.
Лошото е че като не се коментира в темата тя отива все по-назад и анкетата става по-трудно достъпна.
Идеята да се коментират изборите не е лоша. Доколкото разбирам темата е заключена и мненията са изтрити не поради неспазване на добрия тон, а поради това че избора за кого ще гласуваш е личен.

etnies:
Проблема не е в недостиг на модератори, а че политическите теми неминуемо водят до ожесточени спорове, скандали и обиди. Нещо което старателно се стремим да не допускаме.

Dragon:
Опита показва, че дискусиите относно изборите са излишни, защото едиствено стават много спорове, но убежденията си никой няма да смени. Единственото което става, е да си чешете езиците, като резултат от това няма.
Може би тема, която да е за това трябва ли да гласуваме или не, би имала смисъл, защото може и да убеди някой да гласува с аргументи. Но този форум няма място за безмислени политически спорове.

Иначе в заключената анкета може да се гласува и ще сложа темата като важна, за да може да не отива назад.

Sixkiller:
Момчета, най-добре отключете темата за коментари или направо я изтрийте...да гласувам, пък да не мога да се обоснова. По-добре да я няма, това е нещо като нищо...ще се опитаме да спорим като хора, щом се започнат обидите извън културния спор - трийте и готово ! Нали е форум, хората трябва да си изразят мнението свободно...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version