Инфраструктура > Трамвайна инфраструктура

Трамвайната сигнализация

<< < (3/26) > >>

Dragon:
Аз не съм чувал до сега на тролейте да се прекъва захранването към двигателя когато мианват през изолатор.

Иначе сигнализацията в гората при Семинарията все още съществува, но мисля че целта и е да предупреждава не насещно идващите трамваи, а тези които го следват.

Ray Of White:

--- Quote from: Dragon ---Иначе сигнализацията в гората при Семинарията все още съществува, но мисля че целта и е да предупреждава не насещно идващите трамваи, а тези които го следват.
--- End quote ---

Тази сигнализация години наред служеше точно за предупреждаване на водачите да изчакат предния трамвай. Но тогава движението беше доста натоварено - ТМ2 (Хладилника-Орландовци), ТМ14 (Дървеница-Орландовци) и ТМ19 (Дървеница-Бул. Н.Петков). По едно време бяха пуснали и ТМ12 до Хладилника. Сега при разредения график на ТМ14 и ТМ18, които се обслужват от чешки мотриси, на практика сигнализацията се оказва излишна.

conecto:
Малко ще се отклоня от темата и ще попитам дали са ставали някакви инциденти в гората с трамваи?

ozzy:

--- Quote from: conecto ---Малко ще се отклоня от темата и ще попитам дали са ставали някакви инциденти в гората с трамваи?
--- End quote ---
Чувал съм за пребити ватмани в гората, но не мога да се сетя за конкретен случай!

CKD:
Имаше изпадане на кардани и затова там вървят само ЧКД-та.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version