Транспортът в другите градове > Пловдив

Новини

(1/540) > >>

chefo83:
Здравейте,
Може ли някой да хвърли повече светлина относно картите за пътуване в градския транспорт в Пловдив? Може ли не-ученик и не-студент да си изкара карта, да речем за 2 линии, да речем за 1 месец (или пък 3 месеца)? Трябва ли 2-те линии да се поддържат от една фирма? Изобщо има ли ги тези "обикновени" карти и какви са условията за тях?
Благодаря ви!

mdka:
Батаклиев не пуска кокала  :D


Под тепетата / Регион
Цирк! Батаклиев вози заедно с Дошков в Пазарджик

ПАЗАРДЖИК, Томи ДРАГУЛОВ, 11 Декември 2009; 14:08

Транспортен цирк обещава днешният ден в Пазарджик. Транспортните маршрути вероятно ще бъдат обслужвани от две компании, научи "Пазарджишка Марица". От днес според предварителните очаквания линиите ще бъдат поети от фирмата на пловдивчанина Веселин Дошков "Хеброс Бус".

Оказва се обаче, че фирмите на Ангел Батаклиев "Никан Лайн" и "Никан Лайн Груп" съвсем нямат намерение да напускат града и да спрат да возят по междуселищните маршрути.

Оставам, защото едностранното прекратяване на договорите от страна на общината е напълно незаконно и необосновано, заяви Батаклиев. Той обясни, че няма намерение да освобождава и касите за продаване на билети на автогарата. Ползването на автогарата не е предмет на договора в общината. Досега не съм поискал никакво уведомление, заповед или какъвто и да е друг документ за освобождаване. Само преди една седмица пристигна някакъв, който каза, че е домакин на общината и ни казваше да напуснем. Естествено, че не му обърнахме внимание, заяви шефът на "Никан Лайн".

Вчера сутринта той е пуснал ново писмо до областния управител Дончо Баксанов, с което го уведомява за правните последствия от евентуално разрешение, което би позволило на Тодор Попов да парафира с "Хеброс Бус". Баксанов е мъдър и принципен човек и все още вярвам, че няма да даде разрешението, коментира Батаклиев.   

ВМЕСТО ДЕСЕРТ

Батаклиев заяви, че вече е пуснал и нова жалба до главния прокурор Борис Велчев за транспортния казус. Относно есемесите, които огласи и разразилия се скандал "Пурагейт", Батаклиев заяви, че има още един много сериозен коз срещу кмета, който бил оставил за десерт. 

lud_pi4:

--- Quote ---Близо 3 месеца не са плащани субсидии на превозвачитe
--- End quote ---
http://news.plovdiv24.com/124751.html

lud_pi4:
Относно новите карти.
http://news.plovdiv24.com/126881.html

lud_pi4:
1,6,9,16,37 със празнични новогодишни разсписания до 01:05 часа.
http://news.plovdiv24.com/127228.html
11,12,16,18,20,21 по стария си маршрут от утре.
http://news.plovdiv24.com/127192.html

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version